Help Tude zijn kinderen te zien opgroeien

Help Tude zijn kinderen te zien opgroeien | Geld inzamelen
 
 
Deze lieve Balinese vader van 2 zoontjes

4 jaar geleden heb ik mijn hart verloren aan Bali.  Aan het land zelf en ook aan mijn grote liefde! Inmiddels is het zelfs zover gekomen dat ik Nederland achter me heb gelaten en hier ben gaan wonen. De rust, de natuur, het weer maar vooral ook de lieve mensen die hier wonen, hebben mij doen besluiten deze stap te nemen.

Zo heb ik ook Tude en zijn gezin mogen ontmoeten hier. Tude is lieve, hardwerkende zorgzame vader van 34 jaar, met twee schattige zoontjes (Ode en Ones). Samen met zijn vrouw en de kinderen woont hij in Oost Bali in het dorp Klungkung.

Zoals jullie misschien wel weten, liggen de salarissen in Bali erg laag. Voor een 5 daagse werkweek, krijgen de lokale mensen hier zo'n 1 miljoen tot 1,5 miljoen Rupiah per maand (omgerekend zo'n €60 tot €90) Voor ruim 11 jaar heeft Tude zichzelf dan ook rot gewerkt op cruiselines om (toen nog zijn toekomstige) en inmiddels huidige gezin een goede toekomst te kunnen geven. Het werken op een cruiseline is ontzettend zwaar. Lange werkdagen en van de 12 maanden, mag je er slechts 2 naar huis. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat Tude de geboorte van zijn eerste zoontje heeft gemist en ook het grootste gedeelte van zijn eerste 3 levensjaren. In 2015 is zijn 2e zoontje geboren en gelukkig heeft hij deze geboorte wel kunnen bijwonen. In 2016 is hij met "pensioen" gegaan bij de cruiseline. Om bij zijn gezin te kunnen zijn en een normaal gezins leven te kunnen leiden na het bikkelen op de cruiseline. Tude werkt nu in het lokale ziekenhuis bij de administratie, waar zijn vrouw als verpleegkundige werkt. Een groot gedeelte van zijn verdiende geld had hij op een spaarrekening gezet om onder andere de studies van de kinderen en andere belangrijke dingen mee te kunnen betalen. Ongeveer €12.500 (dit is ontzettend veel voor een Balinees) Toen ik te horen kreeg dat hij al dit spaargeld is kwijtgeraakt vanwege het failliet gaan en mysterieuze praktijken bij de koperasi, brak mijn hart. Helaas is in een land als Bali dit geld niet meer terug te krijgen .

Inmiddels heeft het gezin de auto al verkocht (wat niet bepaald praktisch is met 2 kleine kinderen) en ziet Tude geen andere oplossing dan terug gaan naar het werken op de cruiseline. Dit heeft mij doen besluiten deze actie op te zetten. Zijn kinderen zijn gek met hem en willen niet zonder hun vader. Deze hardwerkende man, verdiend het om zijn kinderen te zien opgroeien en hoort niet aan de andere kant van de wereld te zitten. 

Help alstublieft er voor te zorgen dat Tude in Bali kan blijven. 

Ik begrijp dat het gewenste streefbedrsg wellicht te veel is om op te hopen. Maar ik heb dit bedrag gekozen omdat dit de hoeveelheid is die hij ongeveer is verloren. Uiteraard zal het uiteindelijke bedrag dat gedoneerd wordt, ook al is dit minder, allemaal bij dit gezin terecht komen.

Alle kleine beetjes helpen en om mijn dank te betuigen wil ik donaties van €250 of meer graag een midweek verblijf aanbieden in een mooi 4 persoons vakantie huisje in Candidasa, Oost-Bali (exclusief vliegticket)

Vriendelijk bedankt,

LisaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 12.500,00
0%

Deze actie is gesloten.