Help Tom vooruit | Geld inzamelen
 
 

Help Tom vooruit

Toch een weekje MNRI therapie

Onze 3-jarige zoon Tom kreeg in de eerste week van zijn leven veel insulten. Na een maand opname kwam de oorzaak: Tom heeft het Ohtahara syndroom. Hierdoor zou hij nauwelijks ontwikkelen, zowel cognitief als motorisch. 

We zijn met Tom MNRI therapie gaan volgen. Dit gaf wel resultaat. Tom kon zijn hoofdje optillen en zijn spasmes verdwenen.

Vorig jaar konden we dankzij de giften deelnemen aan de MNRI therapieweek in Lisse. Tom is in die week 2 keer zo sterk geworden, wat een boost gaf voor de tijd erna. Hij kon ineens op zijn ellebogen steunen! Hij kan inmiddels helemaal naar zijn buik draaien en zijn hoofdnekbalans is veel beter. Hierdoor komen dingen als zitten, afhappen en misschien wel praten dichterbij. Want inmiddels maakt hij al geluidjes in zijn mond naast de keelklanken.

We hadden dus dolgraag dit najaar weer deelgenomen aan de therapieweek. Helaas kon deze niet doorgaan wegens de omstandigheden.

Toms therapeut, waarbij hij wekelijks een uur komt, heeft aangeboden om de eerste week van november Tom 4 dagen therapie te geven. Hierbij zal zij alle aspecten van de therapieweek geven.

Vorig jaar hebben we gezien hoeveel een intensieve therapieweek Tom mocht brengen. We zouden dit dus heel graag met Tom doen. Helpt u mee dit te realiseren?

 

Meer informatie over MNRI kunt u vinden op masgutovamethode.nl

Meer informatie over Ohtahara kunt u vinden op kinderneurologie.eu

Mocht er bij deze actie meer geld opgehaald worden dan het streefbedrag, dan zal dit gebruikt worden voor de wekelijkse therapie (MNRI therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering) en/of de volgende therapieweek.

Tom van Ingen
14-10-2020

We zijn erg dankbaar om in een dag tijd al zo'n bedrag te zien staan. Hartelijk bedankt!

Op Facebook was er door middel van tikkies al 230 euro opgehaald voor de week in oktober. Ook hiervoor onze hartelijke dank!


 

Laat een reactie achter

57 donaties
€ 1.600,00
Doel: € 1.500,00
106%