Help Tom Schoonhoven overleven

Help Tom Schoonhoven overleven | Geld inzamelen
 
 
Om te overleven hebben we jullie steun heel hard nodig.

Tom Schoonhoven, levenslustige vader (45 jaar) van twee jonge kinderen en man van Marije Bosker heeft kanker en is niet meer in staat zichzelf te redden. Ook in Nederland is hij uitbehandeld. Vanzelfsprekend wil hij zijn kinderen heel graag zien opgroeien. Hij is geestelijk sterk, maar lichamelijk aan het eind van zijn latijn. Tom zijn allerlaatste stohalm is een behandeling in Spanje, zodat hij weer met z'n gezin kan genieten van het strand van Schiermonnikoog. Vanaf 15 maart 2020 kan hij terecht voor een innovatieve en bewezen behandeling van drie weken in Spanje.

Help Tom en zijn gezin met een donatie!

Over Tom zijn ziekte en behandling:

Dit is het korte relaas van onze doodzieke vriend Tom, 45 jaar jong, trotse vader van twee jonge kinderen en man van Marije. Tom is in Nederland uitbehandeld voor kanker, maar heeft nog een laatste strohalm gevonden bij een bewezen en succesvolle privékliniek in Spanje voor immunotherapie met Dendritic Cells.

In 2016 komt Tom met een gebroken heup terug van een skivakantie. Het herstel gaat niet zoals het bij een gebroken heup zou moeten en Tom krijgt een kunstheup. Hierna volgt een zware revalidatie en tijdens dit proces krijgt Tom in oktober 2018 ook nog te horen dat hij kanker (anuscarcionoom) heeft. In december 2018 wordt gestart met gerichte bestraling en ondersteunende chemotherapie. Een lange zware en pijnlijke behandeling die in eerste instantie lijkt aan te slaan, maar later helaas toch niet voldoende blijkt. In mei 2019 vindt er een zware operatie plaats en worden er twee stoma’s geplaatst. Ondanks de zware operatie en lange opname in het ziekenhuis blijft Tom sterk en hoopvol. Maar na controle blijkt het zwartste scenario waarheid: de snijvlakken van het verwijderde weefsel zijn niet schoon en de kanker is niet weg. Deze groeit zelfs hard verder...
Tom is inmiddels nog maar 55 kg, maar zijn geestelijke vitaliteit is groot – hij is weerbaar en houdt zich voor zijn directe omgeving ongelooflijk sterk. Op 14 oktober volgt zijn laatste behandeling: immunotherapie. Een therapie die in Nederland nog in de kinderschoenen staat. Na een aantal complicaties en meerdere langdurige ziekenhuisopnames blijkt ook deze behandeling niet bij Tom aan te slaan. In februari 2020 wordt het eindsein gegeven: Tom is niet meer te behandelen en zal overlijden aan zijn ziekte. 

Maart 2020; we hebben om ons heen gekeken, gezocht en gesproken met mensen en via buurtgenoten komt dan een hoopvolle tip binnen over een gespecialiseerde kliniek in Spanje. In Spanje zijn ze verder met immuuntherapie dan hier in Nederland en hebben ze een ander soort behandeling, korter en intenser, waar ze inmiddels vele patiënten (die in Nederland zijn opgegeven) toch van deze verschrikkelijke ziekte hebben kunnen genezen. Tom heeft nog steeds ongelooflijk veel geestelijke kracht, hij is nog niet klaar voor de dood. Hij wil verder leven en wil dan ook dolgraag op korte termijn naar deze kliniek!  Inmiddels hebben de artsen van deze kliniek al zijn medische gegevens geschikt bevonden voor een behandeling.

De behandeling duurt 3 weken en zal inclusief alle onkosten ongeveer € 50.000,- kosten. Dit geld is niet beschikbaar...
 
Daarom vragen wij ,vrienden, familie en buurtgenoten van Tom, om uw hulp en een donatie. We willen Tom en zijn gezin deze laatste kans geven..

Tom Schoonhoven
20-03-2020

Lieve allemaal,

 

Tom is inmiddels goed in Spanje aangekomen.  Ondanks de corona situatie wordt er alles aan gedaan om zijn behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Willen jullie Tom verder volgen, dan kan dit via deze facebook pagina. We plaatsen regelmatig updates op tom inspanje.  facebook.com/marije.bosker.98


1293 donaties
€ 51.740,00
Doel: € 50.000,00
103%

Deze actie is gesloten.