Help Tim aan een sportrolstoel!

Help Tim aan een sportrolstoel! | Geld inzamelen
 
 
Help Tim aan een sportrolstoel!

Update 1 juni 2019.

De doneer actie is gesloten. 

Dankzij jullie donaties en verschillende fondsen en een bijdrage van de gemeente kan Tim de rolstoel aanschaffen. 

Bedankt names Tim en zijn familie SUPER BEDANKT !!!! 

 

Tim is een leuke, spontane jongen van dertien jaar oud en woont samen met zijn ouders en twee zusjes in Lichtenvoorde.

Tim heeft een progressieve spierziekte “Duchenne”. Een ziekte waarbij je spieren langzaam afbreken. Vaak krijgen de meeste kinderen rond het tiende levensjaar problemen met lopen en worden ze afhankelijk van een rolstoel. Ook wordt het steeds moeilijker om de armen te gebruiken. Op den duur worden de spieren voor ademhalen zwakker waardoor beademing nodig is. Duchenne is uiteindelijk fataal omdat ook het hart een spier is.

De grootste hobby van Tim is sport. Formule 1, motorcross, voetbal, wielrennen enzovoort. Hij weet er alles van. Hij houdt zelf van lekker zwemmen, fietsen en voetballen bij zijn club Longa 30. Helaas gaat voetballen echt niet meer, maar is Tim nog volledig teamlid van JO12-4 en coacht iedere wedstrijd fanatiek zijn team. 

Nu voetballen echt niet meer kan, is Tim op zoek gegaan naar een sport binnen zijn mogelijkheden. Een sport wat hij leuk vindt om te doen en waar hij veel plezier aan beleefd. Dit heeft hij gevonden in rolstoelhockey. Hier zit alles in wat hij zoekt en kan. Snelheid, tactisch spel, positiespel, lekker bewegen op zijn manier en sporten met anderen.

Om deze onwijs gave sport te kunnen uitoefenen, heeft Tim een sportrolstoel nodig. Hiervoor is geld nodig. 

Zondag 19 mei zullen voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Longa'30-`1 zijn teamgenoten gaan collecteren voor een sportrolstoel. Helpen jullie mee om de droom van Tim te verwezenlijken? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
296 donaties
€ 8.393,00
Doel: € 22.000,00
38%

Deze actie is gesloten.