Help Tien MS verslaan!

Help Tien MS verslaan! | Geld inzamelen
 
 
Help Tien MS verslaan! Doneer om Tien de hoognodige HSCT behandeling te laten ondergaan!

Hi allemaal,

Graag zou ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Tineke, ik ben 39 jaar en sinds maart 2005 gediagnosticeerd met MS.

Bam! Dat is maar alvast gezegd.

Nou ben ik natuurlijk meer dan een MS-patiënt. Zo ben ik moeder van Stan (bijna 14 jaar) en de vriendin van Jorik. Ik ben een dochter, zus, tante, vriendin, vrouw en een overlever.
Dat laatste ben ik inmiddels zo’n 14 jaar, eigenlijk sinds ik moeder werd. Dat is namelijk het moment geweest waarop het qua gezondheid echt slechter met mij ging. Stan weet niet beter dat ik MS heb en ikzelf inmiddels eigenlijk ook niet meer.

Ik heb 1 grote wens en dat is dat hier verandering in gaat komen!

Ik had al het één en ander over stamceltherapie gelezen en gehoord. Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met Yvonne. Zij heeft deze HSCT behandeling ondergaan en is degene geweest die me over de streep heeft getrokken bij het nemen van de beslissing dat dit is wat ik ook wil.

In 2019 word ik 40 jaar en wat is nou een beter cadeau aan mezelf dan een tweede kans? Een kans op een gezonde tweede helft van mijn leven, om te stoppen met overleven en weer te beginnen met leven! Samen met Stan en Jorik en met alle andere mensen waar ik van hou. Helaas wordt deze behandeling niet vergoed, wat betekend dat ik een bedrag van €75.000,- bij elkaar moet zien te krijgen. Dit kan ik niet alleen, daar heb ik jullie hulp bij nodig. Om die reden hebben we een stichting opgezet: TientegenMS. Deze stichting gaat er op toezien dat dit bedrag bij elkaar komt.

Via mijn website www.tientegenms.nl maar ook via de bekende social media kanalen (facebook en instagram) zal ik regelmatig een update geven zodat iedereen kan lezen hoe het met mij gaat. Ook zullen we hier laten zien hoever we zijn met het behalen van ons doel en meer vertellen over de aanstaande reis en behandeling.

Het doel is om in 2019 naar Mexico te vertrekken. Helpen jullie mij om mijn doel te realiseren?
Ik wil mijn leven terug!Ik wil energie, ik wil dansen, ik wil zorgeloos een dagje weg kunnen gaan zonder de hele tijd op zoek te zijn naar een toilet, ik wil dat altijd aanwezige rotgevoel kwijt, ik wil leven, niet meer overleven!

Heel veel liefs TinekeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 75.000,00
0%

Deze actie is gesloten.