Help The Baobab Home, een weeshuis in Tanzania.

Help The Baobab Home, een weeshuis in Tanzania. | Geld inzamelen
 
 
Zelfs het kleinste bedrag maakt verschil voor deze kindjes!

Hoi allemaal,

Met deze actie wil ik aandacht vragen voor The Baobab Home, een kindertehuis in Tanzania. 

Ten eerste zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Melissa Verhees, ik ben 22 jaar en ben in juli 2016 afgestudeerd als verpleegkundige. Zaterdag 18 februari vlieg ik naar Tanzania om daar 6 weken als vrijwilligster mijn handen uit de mouwen te steken bij onder andere The Baobab Home. Ik heb altijd al een enorme interesse gehad in de zorg voor kinderen en vind het daarom heel bijzonder dat ik deze kans krijg.

Bij The Baobab Home wordt geprobeerd zoveel mogelijk de verwanten van de kinderen te ondersteunen, zodat de kinderen in de familie zelf kunnen worden opgevangen. Helaas is dit soms onmogelijk, of gaat het om kinderen die te vondeling gelegd werden. Bij The Baobab Home krijgen deze kinderen een nieuw thuis, met warmte en aandacht, goede voeding, onderwijs en medische zorgen. Tot nu toe werden 20 kinderen geadopteerd of herenigd met hun familie. Ook wordt er buiten de muren van het tehuis gewerkt met honderden wezen en kwetsbare (HIV-positieve) kinderen, HIV-positieve volwassenen en mensen in armoede, in heel Bagamoyo. 

Zonder donaties kan bovenstaande niet worden verwezenlijkt. Om goed van start te gaan en om nog een extra steentje bij te dragen, wil ik ontzettend graag een mooi bedrag doneren aan The Baobab Home. Ik zal het persoonlijk overhandigen!! Ik wil daarom jullie vragen of jullie hierin willen steunen met een gift? Elk bedrag zal daar met open armen worden ontvangen!

Zelfs het kleinste bedrag maakt het verschil! 

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage! Ik zal jullie op de hoogte houden!

Voor meer informatie over The Baobab Home, kijk op:

http://www.tzkids.org/

https://www.facebook.com/thebaobabhome/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

40 donaties
€ 740,00

Deze actie is gesloten.