Help Terry's wens realiseren

Help Terry's wens realiseren | Geld inzamelen
 
 
Tweeëntwintig jaar na de leukemie is de kanker terug..

Nadat de toen 18-jarige Terry genas van leukemie, is de kanker nu weer terug. Helaas is de prognose van Terry nu een stuk slechter en zal zij niet meer genezen.

Als grootste wens heeft zij om als gezin in hun resterende tijd onuitwisbaar mooie herinneringen te blijven maken en ontspannen momenten te kunnen beleven. Al vele jaren staan zij op een camping in Hoek van Holland. Hier spenderen ze elk moment van vrije tijd, maar nu, met de chemobehandelingen die Terry inmiddels ondergaat, is het lastig om steeds naar het toiletgebouw te moeten en vanuit een caravan te leven. Het allerliefst zouden zij hun vrije tijd wel in Hoek van Holland blijven doorbrengen en een vaste stacaravan kopen. Helaas zit dat er financieel niet in, tenminste, niet het hele bedrag. Maar als wij nou eens met zijn allen geld doneren. Zodat Terry de tijd die haar nog gegund is, kan doorbrengen op de plek die voor haar en haar gezin zo waardevol is. Om zo samen nog de allermooiste herinneringen te maken.

Helpen jullie mee deze droom te realiseren?

Ik schreef een blog over Terry: http://veervanbeurden.nl/help-jij-mee/

Veerle Heijkoop
02-05-2019

Lieve allemaal,

 

Vanaf vandaag zet ik de actie op gesloten. Het beoogde doel is ruimschoots behaald en Terry en Dennis hebben deze vakatie al intens genoten van hun plekje in Hoek van Holland.

Nog eenmaal wil ik, namens hen en mijzelf, grote dank uitspreken voor alle prachtige donaties, lieve woorden en betrokkenheid. Met zijn allen hebben jullie gezorgd voor zo'n positieve boost!

 

Liefs Veerle


Veerle Heijkoop
24-03-2019

Na een teleurstelling vorige week omdat de beoogde caravan verkocht was, kwam er dit weekend beter nieuws. Terry en Dennis hebben een overeenkomst bereikt wat betreft de koop van een caravan! Komende twee weken staan, naast de behandelingen, in het teken van administratieve zaken, maar begin april kunnen zij zich de trotse bezitters van een eigen stacaravan noemen. Met een badkamer en een afgesloten slaapkamer waar Terry zich kan terugtrekken indien nodig.

Terry en Dennis hebben mij gevraagd om iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen enorm te bedanken. In deze gitzwarte tijd is dit een oh zo nodig lichtpunt. Zij zijn jullie allen erg dankbaar, het blijft overweldigend hoe er meegeleefd wordt en hoe snel het benodigde bedrag behaald was. 

Als de caravan daadwerkelijk in bezit is, zullen hier nog wat foto's geplaatst worden.


Veerle Heijkoop
13-03-2019

Lieve mensen,

Toen ik afgelopen zondagavond deze actie online zette, wist ik zeker dat we tot een mooi bedrag zouden komen. Wat ik echter niet verwacht had, was dat het met zo'n enorme vaart zou lopen. Meerdere malen op een dag appten Terry en ik met elkaar en steeds waren haar woorden: 'Ik ben echt sprakeloos'. Afgelopen dagen hebben zo'n enorme positieve boost gegeven in de verder donkere weken sinds begin januari. 

Voor nu wil ik jullie laten weten dat er voor a.s. maandag een afspraak gepland staat om een stacaravan te bekijken op hun geliefde plek in Hoek van Holland. De eerste stappen richting een stacaravan zijn gezet. Hopelijk kunnen Terry, Dennis en de meiden vanaf 1 april in hun nieuwe caravan nog veel fijne momenten beleven!

Namens Terry en Dennis wil ik jullie onwijs bedanken voor alle donaties en mooie woorden die gedaan zijn. Doneer gerust door, hoe meer wij bij elkaar halen, hoe beter de onderhandelingspositie voor een caravan wordt. Ik zal hier regelmatig updates plaatsen over het verdere verloop. 

Liefs Veerle


429 donaties
€ 12.880,00
Doel: € 10.000,00
128%

Deze actie is gesloten.