Help Terry's wens realiseren | Geld inzamelen
 
 

Help Terry's wens realiseren

Tweeëntwintig jaar na de leukemie is de kanker terug..

Nadat de toen 18-jarige Terry genas van leukemie, is de kanker nu weer terug. Helaas is de prognose van Terry nu een stuk slechter en zal zij niet meer genezen.

Als grootste wens heeft zij om als gezin in hun resterende tijd onuitwisbaar mooie herinneringen te blijven maken en ontspannen momenten te kunnen beleven. Al vele jaren staan zij op een camping in Hoek van Holland. Hier spenderen ze elk moment van vrije tijd, maar nu, met de chemobehandelingen die Terry inmiddels ondergaat, is het lastig om steeds naar het toiletgebouw te moeten en vanuit een caravan te leven. Het allerliefst zouden zij hun vrije tijd wel in Hoek van Holland blijven doorbrengen en een vaste stacaravan kopen. Helaas zit dat er financieel niet in, tenminste, niet het hele bedrag. Maar als wij nou eens met zijn allen geld doneren. Zodat Terry de tijd die haar nog gegund is, kan doorbrengen op de plek die voor haar en haar gezin zo waardevol is. Om zo samen nog de allermooiste herinneringen te maken.

Helpen jullie mee deze droom te realiseren?

Ik schreef een blog over Terry: http://veervanbeurden.nl/help-jij-mee/

Veerle Heijkoop
13-03-2019

Lieve mensen,

Toen ik afgelopen zondagavond deze actie online zette, wist ik zeker dat we tot een mooi bedrag zouden komen. Wat ik echter niet verwacht had, was dat het met zo'n enorme vaart zou lopen. Meerdere malen op een dag appten Terry en ik met elkaar en steeds waren haar woorden: 'Ik ben echt sprakeloos'. Afgelopen dagen hebben zo'n enorme positieve boost gegeven in de verder donkere weken sinds begin januari. 

Voor nu wil ik jullie laten weten dat er voor a.s. maandag een afspraak gepland staat om een stacaravan te bekijken op hun geliefde plek in Hoek van Holland. De eerste stappen richting een stacaravan zijn gezet. Hopelijk kunnen Terry, Dennis en de meiden vanaf 1 april in hun nieuwe caravan nog veel fijne momenten beleven!

Namens Terry en Dennis wil ik jullie onwijs bedanken voor alle donaties en mooie woorden die gedaan zijn. Doneer gerust door, hoe meer wij bij elkaar halen, hoe beter de onderhandelingspositie voor een caravan wordt. Ik zal hier regelmatig updates plaatsen over het verdere verloop. 

Liefs Veerle


 

Laat een reactie achter

422 donaties
€ 12.440,00
Doel: € 10.000,00
124%