Help team NL hockey naar de SO World Games!

Help team NL hockey naar de SO World Games! | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal,

Wij zijn een para team, in ons team zitten jongeren met een licht verstandelijke beperking. De meeste van ons team spelen al heel lang hockey en spelen nog steeds met heel veel plezier. Voor veel mensen met een beperking is het niet vanzelfsprekend om lekker te sporten. Wij willen laten zien dat alles mogelijk is als je het zelf graag wil! Ons para team is hier een heel goed voorbeeld van.

Ons para team heeft al even mogen proeven van een internationaal toernooi in Twente. Op dit toernooi speelden we tegen België, Duitsland, Engeland en Spanje. En met als kers op de taart gingen onze spelers met de gouden medaille terug naar huis. Na deze onvergetelijke ervaring bij de Special Olympics zijn onze sterren geselecteerd voor de SO World Games in Berlijn. Samen met spelers uit Ede en Amersfoort mogen we als TEAM NL Nederland gaan vertegenwoordigen op de SO World Games in Berlijn. Met trots zullen we het oranje tenue dragen en laten zien dat Nederland sterk vertegenwoordigd is.

Zo'n groot toernooi kost veel geld en we zouden het zeer op prijs stellen als u ons een beetje op weg zou willen helpen naar Berlijn. Alle donaties zijn welkom en worden  goed besteed. Het grootste deel zal besteed (moeten) worden aan het inschrijfgeld. Daarnaast willen we ons team goed voorbereiden door veel samen te trainen met goede materialen en zullen we ons team gaan voorzien van kleding.

U kunt ons volgen op facebook en instagram.

Sportieve groet,

SO Team NL hockey

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
50 donaties
€ 1.537,00
Doel: € 5.000,00
30%