Help Team MIWB naar de Race of the Classics 2019!

Help Team MIWB naar de Race of the Classics 2019! | Geld inzamelen
 
 
Een race van klassieke zeilschepen. Wil jij ons ondersteunen met deze geweldige uitdaging?

Dit jaar mag ons team, Team MIWB, weer meedoen aan de Race of the Classics (ROTC, of de Rees). Ons team bestaat dit jaar uit dertig scheepsbouwkundige, hydrografische en maritiem officier studenten die altijd hun beste beentje, of zeiltje voor willen zetten. De Rees is een evenement waarbij klassieke zeilschepen het tegen elkaar opnemen om het eerste Engeland te bereiken. Een week lang zal er een technische, fysieke, mentale en sociale krachtmeting plaatsvinden waarbij wij laten zien dat we als maritieme studenten de kennis die we hebben opgedaan op school goed kunnen gebruiken om de wedstrijd te winnen.

Wij hebben een aantal zakelijke sponsoren achter ons gekregen, maar we kunnen uw hulp nog goed gebruiken! We zijn nog op zoek naar een bijdrage voor de benodigde kleding en proviand. Dit kunnen wij helaas zelf niet allemaal ophoesten.

Wij hopen dat wij op uw steun kunnen rekenen en zijn u daarvoor erg dankbaar!

- Team MIWB

 

Mocht u interesse hebben om ons met hogere bedragen te sponsoren, kunt u contact opnemen met acquisitie@teammiwb.nl. Vanaf 200 euro kunnen wij u sponsorpakketten aanbieden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 420,00
Doel: € 1.500,00
28%

Deze actie is gesloten.