Help Tally weer lopen !!

Help Tally weer lopen !! | Geld inzamelen
 
 
Mijn lieve pup Tally heeft een ernstig ongeluk gehad, Wie zou haar willen steunen.

Lieve mensen, 

Mijn lieve kleine pup Tally heeft een ernstig ongeluk gehad waarbij zij haar beide achtervoetjes heeft verloren.

Mijn altijd zo over vrolijke lieve kleine pup vind elk geluidje leuk wat ze hoort en wil er achter aan of mee spelen. Ze is nog maar 5 maanden en snapt niet precies wat wel of niet gevaarlijk is. Ze vind alles en iedereen leuk. Ze heeft zich losgetrokken omdat ze zo enthousiast werd van het gerinkel van de tram. Ze rende achter de tram aan  en voorlangs voorbij waardoor de tram haar schepte. Intens veel verdriet toen ik haar er onderuit moest trekken en zag hoe haar beide achtervoetjes erbij  hingen. Tally was in shock.

Bij het dierenziekenhuis is Tally gecontroleerd en had zij gelukkig geen inwendige verwondingen. Na 2 dagen werd zij geopereerd en werden haar beide achterpootjes geamputeerd tot boven haar enkels. Er is hoop omdat ze nog jong en sterk is zodat ze met protheses weer kan leren lopen.

Als de wonden genezen zijn kan ze al beginnen met protheses. Ze is nog flink in de groei, wat nog anderhalf jaar duurt daardoor moeten de protheses iedere keer aangepast worden.

Ik laat  haar uit met een handdoek onder haar lijfje om haar pootjes te ondersteunen zodat zij haar behoefte kan doen, met en bolderkar vervoer ik haar momenteel overal naar toe. Zodat ze toch nog haar hondenvriendjes ziet.

De dokters vertelde ons dat de medische zorg voor Tally tussen de 4000 en 5000 euro gaat kosten.

Welke lieve mensen zouden ons daarbij willen steunen.. dat zou heel erg lief zijn.

Ik zou u graag alvast willen bedanken.
 

Groetjes Tally en Petra
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 1.135,00
Doel: € 5.000,00
22%

Deze actie is gesloten.