Help sv Houtwijk in Coronatijd

Help sv Houtwijk in Coronatijd | Geld inzamelen
 
 
sv Houtwijk komt gezond uit de Coronacrisis met uw hulp!

Veel organisaties, bedrijven en verenigingen worden geraakt door de Corona crisis. Ook sv Houtwijk heeft het in het jaar van haar 90 jarig bestaan bijzonder moeilijk. Tot 16 maart was de vereniging een eind op weg om het jaar goed af te sluiten. Met name in de maanden april t/m juni stonden er veel evenementen en activiteiten gepland die hieraan zouden bijdragen. Het Coronavirus gooit helaas roet in het eten.

Ondertussen lopen onze vaste lasten gewoon door. Met de overheidssteun waar we natuurlijk een beroep op doen en de contributie inkomsten komen we een eind. Maar ruimte voor investeringen of opvangen van financiële tegenvallers is er zeker niet. Rekeningen waar nu uitstel voor gekregen wordt moeten uiteindelijk wel betaald worden.  En juist nu is de vereniging geconfronteerd met een fikse financiële kostenpost.

Vorige week kregen de mededeling dat onze boiler en CV-installatie per direct aan vervanging toe is. Een investering van minimaal 12.000 EURO. Die heeft de club niet. Voor een deel zullen we beroep doen op de subsidiemogelijkheden die de gemeente hiervoor heeft.  Maar dat zal niet voldoende zijn  om de volledige kosten te dekken. De investering is noodzakelijk en alle lapmiddelen zijn al toegepast. De nieuwe boiler en CV moeten er voor de aanvang van het nieuwe seizoen staan en een financiële uitdaging.

Wij doen dan ook een beroep op de (oud)leden, donateurs, sponsors, wijkgenoten en vrienden van sv Houtwijk om een financiële bijdrage te doneren om sv Houtwijk de lastige periode te loodsen.

Doneer vandaag nog. Elke donatie, hoe groot of klein dan ook, gaat ons helpen.  Alvast bedankt en blijf gezond! Hopelijk zien we elkaar weer in een warme kantine of onder een warme douche! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
132 donaties
€ 7.020,00
Doel: € 7.500,00
93%

Deze actie is gesloten.