Help susan met haar vaders uitvaart

Help susan met haar vaders uitvaart | Geld inzamelen
 
 
Susan haar vader is overleden hij was niet verzekerd susan is aansprakelijk voor de kosten

Soms hoor je een verhaal en dan voel je dat je moet helpen! Bij dit verhaal dacht ik dat gelijk. 

 

Susan heeft jaren geen contact met haar vader gehad en heeft nooit een goede band met hem gehad. Haar vader is nooit een vader voor haar geweest. Dit jaar krijgt ze te horen dat haar vader kanker heeft en niet lang meer te leven heeft. Ze heeft contact met hem en dan blijkt dat haar vader niet verzekerd is voor zijn uitvaartkosten en geen geld heeft. 

Susan gaat vanaf die dag dat ze dat hoort informatie inwinnen en dan blijkt dat zij als enig erkend kind op zal.draaien voor de uitvaartkosten. Ze kan een rente vrije lening van de staat krijgen maar geen kwijtschelding.

Dit zal voor susan die een alleenstaande moeder met twee thuiswonende kinderen is betekenen dat ze jaren schulden heeft en jaren aan het afbetalen is. 

 

Susan haar vader is vandaag 6 december overleden. Nu begint het regelen. Susan kan afstand doen van de erfenis maar niet van de kosten na overlijden.

 

Er is geen uitzondering op deze wet ook niet als je vader nooit een vader geweest is en je jaren geen contact hebt gehad. Dit is heel krom maar bittere realiteit. 

 

Susan staat altijd voor mensen klaar. Is er altijd voor mensen die steun nodig hebben. Nu heeft susan onze hulp nodig.ze zal er zelf nooit om vragen vandaar dat ik deze doneeractie ben gestart.

Iedere euro is er 1! 

Ik wil haar heel graag helpen helpen jullie mee? 

 

Iedereen alvast bedankt namens mij susan en haar kinderen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 1.110,00
Doel: € 4.000,00
27%

Deze actie is gesloten.