Help Supriya

Help Supriya | Geld inzamelen
 
 
Help Supriya

Supriya heeft een gaatje van 4 mm tussen de 2 kamers van haar hart en 1 van haar hartkleppen zit niet op de goede plaats waardoor hij zijn taak niet kan vervullen. Om haar te kunnen helpen aan deze aangeboren aandoening zijn er 1 a 2 operaties nodig, wij hopen dat 1 voldoende zal zijn ivm haar leeftijd en haar huidige conditie. Ze slikt momenteel zware medicijnen om haar hart te ontlasten maar dit mag niet te lang duren en de dokter heeft aangegeven dat ze voor haar 4de verjaardag echt geopereerd moet worden om een gezonde toekomst te kunnen hebben.

De operatie die Supriya nodig heeft kost gemiddeld 5.500 euro In Nepal. (702.367 Nepalese Rupee)
Voor 2 operaties (hartklep en het gaatje in de wand) is dit dus 11.000 Euro. (1.40.473 Nepalese Rupee)

Wij hopen dat de doktoren in het kinderziekenhuis tot overeenstemming kunnen komen en dat alle twee de aangeboren aandoeningen met 1 operatie gedaan kunnen worden. Dan zal de prijs van de operatie iets hoger uit kunnen vallen dan die 5.500 euro voor 1 operatie maar dan is het achter de rug.

Mocht er meer geld ingezameld zijn dan nodig blijkt, dan willen wij dit geld doneren aan het Kanti Children’s hospital in Kathmandu om ook andere kinderen te kunnen helpen.

In 2014 een jaar voor de grote aardbeving van 2015 leerde ik Ishwor kennen, door de tijd heen werd het contact intensiever en leerde ik ook zijn vrouw die toen zwanger was en de rest van de familie kennen.

Ishwor is de vader van Supriya, zijn kracht, zelfredzaamheid en doorzettingsvermogen steekt met kop en schouders boven alles uit. Ondanks de behoefte die er toen was en nu nog steeds is, heeft Ishwor nooit iets van ons verwacht of ergens om gevraagd. Ondanks dat wij hem dit verschillende malen hebben aangeboden weigerde hij dit en vond hij aandacht, interesse en het contact belangrijker.

In 2015 waren er 2 aardbevingen in Nepal, In April een grote en in Mei een kleinere. Met Nepal nog volop in de opbouw moest Ishwor van Oktober 2016 tot en met Oktober 2017 verplicht met de vredesmacht naar Syrië. dus bij thuiskomst kwam hij voor de 2de keer van het ene rampengebied weer in een andere terecht.

Omdat er op dat moment nog geen signalen waren dat Supriya iets mankeerde heeft hij met het grootste deel van het gespaarde geld van Syrië het pad van zijn dorp naar de grote doorgaande weg open gebroken en een huisje gebouwd voor zijn ouders die sinds de aardbeving een onderkomen hadden van takken met stof ertussen gespannen.

Nu heeft hij onze hulp hard nodig en vandaar dat wij deze inzameling willen doen en hierbij wil ik graag uw hulp in roepen.

Voor donaties, hoe klein dan ook zijn wij u bijzonder dankbaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 93,00
Doel: € 11.000,00
0%

Deze actie is gesloten.