Help Sulawesi

Help Sulawesi | Geld inzamelen
 
 
Help Sulawesi

28 september 2018

De dag die net zo begon als alle andere maar eindigde in een nachtmerrie. Meerdere aardbevingen en tsunamis raken Sulawesi en verwoesten dorpen en het leven van heel veel gezinnen. Het dodental is 1944 maar loopt nog op, 5000 mensen zijn nog vermist. Het gebied is slecht bereikbaar en sommige dorpen/mensen zelfs onbereikbaar. Er is hulp en geld nodig om het leven van de getroffen gezinnen weer enigszins op gang te helpen.

We wonen er ongeveer 800km vanaf, hebben niets gemerkt en zijn veilig. Toch zijn we ontzettend geschrokken en willen we graag iets terug doen voor de meest vriendelijke, lieve en behulpzame bevolking die wij ooit hebben meegemaakt. 

De opbrengst van deze crowdfunding zal via onze universiteit(Hasanuddin university, Unhas) en ziekenhuizen waar wij stage lopen (RS Unhas & RS Wahidin) naar het rampgebied gaan en goed worden besteed.

We willen jullie vragen om geld over te maken voor hen die het nu zo hard nodig hebben, want iedere euro telt. Dank jullie wel! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
116 donaties
€ 3.642,00

Deze actie is gesloten.