Help SUBT naar Dutch Caribbean women's soccer cup

Help SUBT naar Dutch Caribbean women's soccer cup | Geld inzamelen
 
 
Help SUBT damesteam naar de Dutch Caribbean women's soccer cup in Sint Maarten!

SUBT is een voetbalvereniging op Curacao. Deze club heeft een heel leuk en sportief dames team dat gaat deelnemen aan de Dutch Caribbean women's soccer cup: The women's Champions league of the Caribbean.

De beste teams van Curacao, Aruba, Bonaire, Suriname en Sint Maarten mogen deelnemen aan dit toernooi. Het dameselftal van SUBT is afgelopen jaar kampioen geworden en mag daarom deelnemen aan de Dutch Caribbean women's cup.

SUBT is een grote voetbalclub op Curacao met 1 damesteam. Het damesteam traint 2 keer per week en spelen ook door de Curaçaose Voetbal Bond (FFK) lokaal georganiseerde toernooien. 

Met deelname aan dit toernooi willen we bijdragen aan de ontwikkeling van het Curaçaose dames voetbal. We vinden het belangrijk dat (jonge) meiden een kans kunnen krijgen om zich op sportief gebied te ontwikkelen en te groeien in voetbal.

Om dit allemaal mogelijk te maken is het team momenteel hard bezig met een fundraising. We hebben al heel veel auto's gewassen en 28 mei aanstaande vindt er een BBQ plaats. Maar... We hebben nog meer financiele steun nodig! Wilt u het SUBT dames team helpen? Doneer dan nu!

Masha danki names alle dames en trainers van SUBT!

Voor meer info check onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/subtcuracaodameselftal/

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 45,00

Deze actie is gesloten.