Help stoomgroep west zuiderpark met Uw steun

Help stoomgroep west zuiderpark met Uw steun | Geld inzamelen
 
 

Zoals iedereen heeft gemerkt, zijn door alle omstandigheden in ons land en door inflatie, de kosten behoorlijk omhoog gegaan. Dit heeft ook gevolgen voor onze Stoomgroep West Zuiderpark  in Den-Haag. Onze 7 1/4 inch modelbouw vereniging bestaat al vanaf 1975.  In dat jaar is er een begin gemaakt met het aanleggen van de spoorbanen door een aantal enthousiaste modelbouwers. Deze baan behoort momenteel tot 1 van de mooiste en grootste  modelbanen van Nederland  . 

Doordat we een paar jaar als gevolg van het corona virus beperkt konden rijden met onze club locomotieven,  hadden we hierdoor minder inkomsten en hebben  we veel achterstallig onderhoud aan gebouwen, locomotieven, stalling etc..... gekregen. Alles kost geld en alles gebeurt op vrijwillige basis door onze leden.

Door een stukje financiële steun kunt u onze modelbouw club mee onderhouden zodat de werkzaamheden iets makkelijker werkelijkheid worden, en het onderhoud gewoon door kan blijven gaan.

Doneer een kleine bijdrage, klik op het rode balkje (Doneer) hieronder, Met die bijdrage kunt u ons op het juiste spoor helpen om ouders met kinderen een volle dag plezier te bezorgen en te verwonderen met onze club stoomtreinen die allemaal door leden gemaakt zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
105 donaties
€ 2.435,00
Doel: € 20.000,00
12%

Deze actie is gesloten.