Geld inzamelen | Help stichting ZHCW hulpmiddelen te sturen Dom Rep
 

Help stichting ZHCW hulpmiddelen te sturen Dom Rep

Help ons onze eerste container met hulpgoederen te sturen naar de Dominicaanse Republiek

 

Hallo beste doneerders en vrienden. Mijn naam is Harold Antonio Salome, ik ben voorzitter en medeoprichter van de Stichting zendelingen hulp Christenen van de Weg.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting zendelingen hulp Christenen van de weg. 

Een pas begonnen Nederlandse stichting dat zich geroepen voelt om arme mensen te helpen.

We willen heel erg graag dit jaar een project begingen onder de titel:  Een helpende hand.

Op de Dominicaanse Republiek willen we graag beginnen met het project. Het is voor zwangere vrouwen. En voor vrouwen met kinderen en vrouwen met baby’s die alleenstaande moeders zijn. Voor tiener moeders. En voor gezinnen met kleine kinderen met geen of een te laag inkomen. Om hun baby spullen te doneren. Baby kleding etc.

De Stichting Zendelingen Hulp Christenen van de Weg is een hulp organisatie die zich inzet voor de minderbedeelden in
Nederland als in het buitenland. Nederland en de Dominicaanse Republiek zijn de landen waar wij nu actief zijn.

Stichting ZHCW werkt aan het bestrijden van armoede. Armoede verschilt van land tot land, maar kent overal overeenkomsten. Stichting ZHCW spreekt van armoede als mensen onvoldoende geld hebben om rond te komen, onvoldoende geld om noodzakelijke benodigdheden te kopen voor het dagelijkse leven. Geen kansen hebben om mee te doen in de samenleving en geen hoopvol toekomstperspectief hebben. Deze mensen zouden wij heel erg graag willen helpen. Wij geloven dat het een roeping is. En dat het een zegen is om de benodigde te helpen.

Met deze inzameling willen we graag hebt geld inzamelen om een container met hulpgoederen te sturen naar de Dominicaanse Republiek. Het gaat om een bedrag van 2545 euro voor een 40 ft container. We zouden heel graag deze container eindstand junie willen verzenden. Alvast bedankt voor jullie donaties God zegen jullie met alle zegens van de hemelse Vader.Wie zijn wij?

Webpagina en meer informatie.

https://wordpress.com/view/stichtingzendelingenhulp.wordpress.com

2 donaties
€ 30,00
Doel: € 2.545,00
1% / 95 dagen te gaan