Help stichting ZHCW hulpmiddelen te sturen Dom Rep

Help stichting ZHCW hulpmiddelen te sturen Dom Rep | Geld inzamelen
 
 
Help ons onze eerste container met hulpgoederen te sturen naar de Dominicaanse Republiek

 

Hallo beste doneerders en vrienden. Mijn naam is Harold Antonio Salome, ik ben voorzitter en medeoprichter van de Stichting zendelingen hulp Christenen van de Weg.

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting zendelingen hulp Christenen van de weg. 

Een pas begonnen Nederlandse stichting dat zich geroepen voelt om arme mensen te helpen.

We willen heel erg graag dit jaar een project begingen onder de titel:  Een helpende hand.

Op de Dominicaanse Republiek willen we graag beginnen met het project. Het is voor zwangere vrouwen. En voor vrouwen met kinderen en vrouwen met baby’s die alleenstaande moeders zijn. Voor tiener moeders. En voor gezinnen met kleine kinderen met geen of een te laag inkomen. Om hun baby spullen te doneren. Baby kleding etc.

Ook willen we graag eind dit jaar of begin volgend jaar januari een schooltje openen voor kleine kinderen en speciaal voor gehandicapte kinderen. We hebben alles bijna om te open te gaan.  We hebben alleen nog schoolspullen nodig. Boeken, schriften en leerpuzzels, spelletjes, potloden, etc, etc.

De Stichting Zendelingen Hulp Christenen en van de Weg is een hulp organisatie die zich inzet voor de minderbedeelden in
Nederland als in het buitenland. Nederland en de Dominicaanse Republiek zijn de landen waar wij nu actief zijn.

Stichting ZHCW werkt aan het bestrijden van armoede. Armoede verschilt van land tot land, maar kent overal overeenkomsten. Stichting ZHCW spreekt van armoede als mensen onvoldoende geld hebben om rond te komen, onvoldoende geld om noodzakelijke benodigdheden te kopen voor het dagelijkse leven. Geen kansen hebben om mee te doen in de samenleving en geen hoopvol toekomstperspectief hebben. Deze mensen zouden wij heel erg graag willen helpen. Wij geloven dat het een roeping is. En dat het een zegen is om de benodigde te helpen.

Met deze inzameling willen we graag hebt geld inzamelen om een container met hulpgoederen te sturen naar de Dominicaanse Republiek. Het gaat om een bedrag van 2545 euro voor een 40 ft container. We zouden heel graag deze container eindstand junie willen verzenden. Alvast bedankt voor jullie donaties God zegen jullie met alle zegens van de hemelse Vader.Wie zijn wij?

Webpagina en meer informatie.

https://wordpress.com/view/stichtingzendelingenhulp.wordpress.com

Gezamenlijk Geven is een werkgroep van Stichting Zendelingen Hulp Christenen van de Weg

Maar Jezus riep de kinderen bij Zich en zei tegen zijn leerlingen: ‘Laat die kinderen toch bij Mij komen! Houd ze niet tegen. Want het Koninkrijk van God is voor wie is zoals zij.
Lucas 18:16 HTB

Onze YouTube account:
https://youtu.be/pQ_M5oU2p-g

Voor meer informatie klik op de link hier beneden.

https://stichtingzendelingenhulp.wordpress.com/gemeenschap/

Donaties:
https://www.doneeractie.nl/help-stichting-zhcw-hulpmiddelen-te-sturen-dom-rep/-17361Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 80,00
Doel: € 2.545,00
3%

Deze actie is gesloten.