Help Stichting OOGappeltjes puppies op te leiden

Help Stichting OOGappeltjes puppies op te leiden | Geld inzamelen
 
 
Wij helpen puppies op te leiden voor slechtziende blinde mensen! Help je ons mee?

In Nederland wonen bijna 200000 slechtziende/blinde mensen.

Vaak worden zij in hun mobiliteit belemmerd in het verkeer en de openbare ruimte. Een prachtige geleidehond kan veel betekenen voor een slechtziende/blinde.

De Stichting OOGappeltjes wil met haar inzamelacties financiële middelen verwerven om het werk van het KNGF te ondersteunen en er mede voor zorgen, dat geleide- en hulphonden betaalbaar blijven en mensen met een kleine beurs mobiel blijven en een ‘maatje’ hebben, waardoor zij zoveel mogelijk de regie op hun eigen leven kunnen behouden.

Hoeveel plastic doppen zijn er nodig om één geleide- en/of hulphond op te leiden?

Alle harde plastic doppen en deksels met schroefdraad kunnen worden ingezameld. De basisopleiding van de honden kost € 5000,-Zo krijgt het hondje in zijn eerste jaar een basisopleiding die onmisbaar is voor de verdere opleiding om een prachtige geleide- en/of hulphond te worden. Je vindt meer over deze inzamel actie en hoe JIJ kunt helpen op onze website via DEZE link!

Met de inzamelacties wil de Stichting OOGappeltjes ook een positief effect leveren voor het milieu.

Iedere plastic dop die niet in het milieu wordt achtergelaten, maar bij ons wordt ingeleverd, wordt hergebruikt en levert gelijker tijd de broodnodige financiële steun aan mensen met een geleide- en/of hulphond.

Helpt u ons mee met een financiele bijdrage?

PS Je kunt ons ook vinden op FACEBOOK via DEZE link!

Jannie Michels Aerts
28-01-2020

28 januari 2020: HET IS ZOVER! Vanaf vandaag kun je ons financieel steunen! De Doneeractie staat online. Heb je vragen check onze website of FACEBOOK pagina! Bedankt voor je steun!


3 donaties
€ 28,00
Doel: € 5.000,00
0%