Help Stichting Emergency NL!

Help Stichting Emergency NL! | Geld inzamelen
 
 
Help, Stichting Emergency NL, ons voertuig veilig en op orde te krijgen, n.a.v oplichting.

Eerst zullen wij ons even voorstellen:

Wij, Stichting Emergency NL, zetten ons in voor mensen met een beperking en/of (terminale/chronische) ziekte. Dit doen wij met onze speciale (hulpverlenings)voertuigen. 

Wat doen wij zoal? 

- Het begeleiden van mensen met een beperking tijdens truckruns door heel Nederland.

- Het volledig verzorgen van een (laatste) kinderwens.

- Het volledig organiseren/verzorgen van (laatste) wensen.

- Aanwezig op speciale evenementen. 

 

Waarom hebben wij deze donatie nodig?

Begin januari 2018 hebben wij afscheid genomen van ons huidige voertuig, Ex-Ambulance, voor een alternatief voertuig. 

Op dinsdag 23 januari 2018 hebben wij een nieuw voertuig aangeschaft, een (witte) Dodge Magnum, welke naast ons huidige (zwarte) FBI Dodge Magnum dienst gaat doen bij onze stichting. Al gauw kwamen we er achter dat ons nieuwe voertuig niet voldeed aan de omschrijving zoals de verkoopster had benoemd. Onderweg naar huis kwamen we in diverse gevaarlijke situaties waarna we de rit in noodloop hebben voortgezet. Echter is er van de verkoopster niks meer te bekennen en dat terwijl ze wist wat ons doel was met het voertuig, rijden voor mensen met een beperking en/of ziekte. We hebben het voertuig volledig laten nakijken bij een vakgarage en hebben we flinke hoge kosten aan reparaties. Omdat wij alles vrijwillig doen voor de stichting en dus alles uit eigen zak moeten betalen, vragen wij jullie om een donatie om ons voertuig weer op orde te krijgen. Zodat we met beide voertuigen onze ritten kunnen voortzetten begin maart. 

 

Helpen jullie ons uit de brand?! Wij willen de mensen graag weer dolgelukkig kunnen maken.

 

Hierbij zien jullie ons huidige FBI Dodge Magnum, zo moet het 2e voertuig er ook uit komen te zien maar veiligheid staat boven alles! Het betreft natuurlijk de witte Dodge Magnum.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 425,00
Doel: € 2.500,00
17%

Deze actie is gesloten.