Help stichting Ecovrede!

Help stichting Ecovrede! | Geld inzamelen
 
 
Ecovrede is een non profitorganisatie die zich inzet voor de minima

Ecovrede (sedert 2009) is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de minima. Wij zijn afhankelijk van vrijwilligers en donaties. 

Ecovrede heeft een eigen bus. Wij gebruiken de bus voor het ophalen/wegbrengen van brood, groenten, fruit en huisraad. Om onze diensten te kunnen uitvoeren kunnen wij helaas niet zonder de bus. Wij helpen gemiddeld ruim 200 gezinnen/huishoudens per week, die kunnen  profiteren van onze vrijwilligersinzet: chauffeurs, inpakkers, distributeurs. Om de kosten te kunnen dekken hebben wij uw hulp hierbij nodig.

Help ons de kosten te dekken voor onze bus (denk hierbij aan onderhoud, benzine, reparaties e.d.), en ons werk te kunnen voortzetten!

Wij hopen nog lang mensen te kunnen helpen/ondersteunen.

Help ons andere mensen te helpen!

 

Omschrijving van Ecovrede:

Wij ontwikkelen duurzaamheid in beleid en bieden praktische hulp voor wie (tijdelijk) minder te besteden heeft. Daarbij ontwikkelen wij burgerparticipatie in diverse initiatieven. Wij bieden coaching en begeleiding van mensen met een tijdelijke of permanente grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij geven advies op verschillende vlakken, waaronder financieel, juridisch voedings- en gezondheidsadvies. We bieden materialen en voorzieningen in alles wat nodig is, zoals brood en groente, tuinaanleg en ontwerp en natuurontwikkeling. Leer-/werkorganisatie zijn wij ook in administratieve zin en over verschillende aspecten van archivering valt er veel te leren binnen de organisatie. Wij verzorgen lezingen, gastlessen en workshops met een breed scala aan onderwerpen. We zijn ook actief als (non-profit) gebouwbeheerder.

 

Beschrijving van de producten en diensten:

  • Kleding; voedsel (brood, groente en fruit); huisraad; meubilair; speelgoed en witgoed
  • Tuin- en groenwerk; aanleg van voedselbossen en natuurontwikkeling
  • Lezingen; workshops; financieel; juridisch en gezondheidsadvies.Coaching en begeleiding, transport en logistiek (goederen halen en brengen)
  • Integrale hulp voor wie dat nodig heeft ten behoeve van een gezonde samenleving
  • Advies en begeleiding in de ontwikkeling van burgerinitiatieven

 

 https://sites.google.com/site/evsecovrede/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.