help stichting de vriendelijke reus!

help stichting de vriendelijke reus! | Geld inzamelen
 
 
help stichting de vriendelijke reus!

Lieve mensen,

21 Februari kregen we de uitslag dat Daisylien positief getest is op het rhino virus de neurologische variant.
Dit betekent dat ze niet zelfstandig op eigen benen kan staan en ze nu in een harnas staat voor hulp. Daisylien staat hier nu 20 dagen in en gaat elke dag een stapje vooruit, ze moet 24/7 zorg krijgen en daarom is haar baasje zowel dag en nacht bij haar! Elk 1 tot 2 uur word er bij Daisylien gekeken hoe het met haar gaat, we blijven hard duimen, maar de kosten lopen hoog op!! Onze hele stal is namelijk getroffen door het rhino virus waaronder ook de 8 andere paarden van de stichting de vriendelijke reus. Hierdoor is de stichting genoodzaakt om zeker 3 maanden te sluiten. Dit betekend geen inkomsten ruim 3 maanden lang en medische kosten die oplopen.

Drie maanden geen inkomsten dat kan niet! Help ons! Help de paarden en de stichting de vriendelijke reus om te blijven bestaan!

Doneer alsutblieft!
Alle kleine beetjes helpen!
Alvast bedankt voor uw steun.

* Stichting de vriendelijke reus bied dagbesteding (op maat) voor zowel lichamelijke en verstandelijke beperkte kinderen.
Niet alleen de eigenaresse word getroffen door het rhino virus maar denk ook aan alle kindjes die dagelijks met veel plezier bij de stichting komen voor hun dag besteding.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 100,00

Deze actie is gesloten.