Help stichting Arga de winter door

Help stichting Arga de winter door | Geld inzamelen
 
 
Everyone can do something to help save a life !

Hallo,

mijn naam is Karin Rijnaarts,42 jaar,getrouwd,moeder van 2 zoons en oma van een lieve kleinzoon.

Ik ben werkzaam in de zorgsector en gek op dieren en vooral gek op katten 11 ik zal mijn verhaal kort proberen te houden en vertellen waarom ik deze doneeractie graag wil opzetten:

 

Afgelopen zomer zijn wij op vakantie naar Turkije geweest en hebben daar veel zwerfkatten gezien die wel allemaal door het hotel gevoerd werden maar verder werden ze niet verzorgd.

Al deze katten waren al groot maar er was 1 kitten die niet bij het eten kon komen omdat de andere katten haar weg jaagden.

Ze was heel aanhankelijk en al snel was er een band 7 elke dag nam ik wat vlees of vis mee uit het restaurant en kon uren met haar op schoot zitten.

Ik wilde haar heel graag meenemen maar helaas zijn de regels strenger geworden om een katje naar Nederland mee te nemen.

Drie jaar geleden hebben wij Talia meegenomen uit Turkije maar toen was een bloedtest niet vereist....nu wel en deze moet 3 maanden voor vertrek worden afgenomen...en wij waren er maar 8 dagen12ik vond het verschrikkelijk om haar achter te laten maar kon helaas niet anders.

Toen ik weer in Nederland was ben ik op internet gaan zoeken naar een organisatie die zwerfkatten opnam en ben zo bij stichting Arga terecht gekomen.

Marian Kraay een Nederlandse vrouw die al 18 jaar in Alanya woont wilde het katje wel opnemen in fostercare en via de vrouw van de hotelmanager is het katje bij Marian terecht gekomen.

Het katje heet Precious nu en wacht op een forever home met gouden mandje.

Ik ben de site van Arga gaan bekijken en zag dat ze fantastich werk verrichten,ze hebben 3 fostercare homes waar ze gemiddeld 37 katten per woning hebben die ze heel goed en met veel liefde verzorgen,ze worden regelmatig door een dierenarts gechecked ze krijgen de nodige medicijnen en worden gesterriliseerd.

Naast de fostercare woningen voeren ze elke dag ook nog 1000 straatkatten.

Ik hoop met mijn doneeractie geld in te zamelen voor de verzorging van al de katten die Arga helpt,eten,medicijnen,bezoeken aan de dierenarts,speeltjes,kattengrit,etc...

Elke euro helpt! 

Neem eens een kijkje op hun facebook site het is te veel om allemaal op te schrijven wat ze allemaal voor goeds doen en oordeel zelf 711

Hope4alanyastrays

Hieronder een paar foto's van de voeder momenten en een blinde kitten die nu word verzorgd bij de dierenarts en daarna gaat aansterken bij een fostercare home.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 4.000,00
0%

Deze actie is gesloten.