Help Steven alsnog zijn doel te bereiken!

Help Steven alsnog zijn doel te bereiken! | Geld inzamelen
 
 
Echte dromen wil je koste wat het kost achtervolgen..

Lieve allemaal,

 

Ik ben Steven Janssen, 20 jaar oud en ik zit moenteel op de Universiteit van Amsterdam. Hier ben ik 2e jaarsstudent op een hele leuke en interessante Economische opleiding. Als mensen mij daarom vorig jaar ook vroegen of ik uiteindelijk zou afstuderen zei ik altijd zonder twijfel; JA.

Maar helaas is dat dit jaar helemaal niet meer zeker en zit ik momenteel met alleen maar twijfels in mijn leven. Ik ben afgelopen jaar mijn vader verloren aan een hele heftige chronische ziekte en doordat hij er niet meer is ben ik veel meer gaan nadenken over het leven. Mijn papa zei me altijd; Vecht voor je dromen en blijf niet stilzitten en niks doen. Dat is ook wat mijn moeder me nu nog steeds zegt en nog altijd werk ik hard voor alles wat ik wil bereiken. De laatste maanden kampen we echter met hele erge geldproblemen nadat mijn moeder is opgenomen in een kliniek. Ze zit erg veel met twijfels over zichzelf en voelt zich altijd op een negatieve manier aangekeken door de buitenwereld.

Helaas is er hierdoor wel heel veel weggevallen en mijn studie zou het volgende moeten zijn.. Ik ben namelijk door het afgelopen jaar flink in de schulden gelopen en hierdoor komt mijn studie in gevaar. Mijn ambities zijn erg groot en ik wil ook direct na mijn studie gaan werken aan mijn toekomst. Ik wil in de toekomst graag een leidinggevende functie bij een heel groot accountancy bedrijf in Nederland. Maar om deze droom te verwezenlijken moet ik eerst mijn studie volledig af kunnen ronden en ik vraag jullie allemaal om een klein beetje hulp.

Zoals ik net een beetje heb uitgelegd kamp ik sinds afgelopen jaar met schulden.. Doordat ik er nu vrijwel alleen voor sta moet ik extra veel geld lenen om door te kunnen gaan met mijn studie. Wel heb ik een baan naast mijn studie, maar hier kan ik niet opeens veel meer voor gaan werken; Iets wat ik wel graag zou willen.

Doordat mijn studie zoveel tijd in beslag neemt (en ik dus weinig tijd heb om te werken), ik helaas geen andere bron van inkomsten meer heb en ik er dus vrijwel alleen voor sta lopen mijn schulden nu al maandelijks op tot zo'n €350,-. Dat betekent dat ik op jaarbasis een schuld van ongeveer €4000,- heb. En aangezien ik nog 2 jaar lang op de Universiteit moet blijven om mijn uiteindelijke doel te behalen vraag ik jullie om hulp.

 

Met jullie hulp zou ik een heel eind komen en ik zou het ook heel erg waarderen als mensen mij kunnen helpen om mijn dromen waar te kunnen maken.

Want zoals mijn vader ooit altijd zei; Vecht voor je dromen en blijf niet stilzitten en niks doen..

En dat is ook zeker iets wat ik zal gaan doen papa

 

Alvast heel erg bedankt en hopelijk kom ik er met jullie hulp uit!

 

Steven

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.500,00
0%

Deze actie is gesloten.