Help Solstice Oldeberkoop!

Help Solstice Oldeberkoop! | Geld inzamelen
 
 

Mijn moeder Anneke Jager van Solstice Oldeberkoop heeft al een dwangsom ontvangen van € 5.000,-. 

 

Inmiddels heeft de burgemeester laten weten dat, als zij nogmaals opengaat, de dwangsom zal worden verhoogd met € 10.000,-. naar  € 15.000,-

 

Een totaal illegale maatregel binnen een onrechtmatig beleid. Mijn moeder is er ervan overtuigd dat er een dag komt waarop deze bestuurders in schaamte terug zullen kijken. 

 

Afgelopen jaar sprake Rutte de woorden: “Als de burger er klaar mee is dan stopt het”. Mijn moeder ìs er klaar mee en houdt Rutte, in tegenstelling tot zijn collega’s in Den Haag, aan zijn woord. 

 

Mijn moeder staat op voor de vrijheid van keuze. Eenieder is volgens haar vrij om zelf de keuze te maken om bijvoorbeeld een mondkapje te dragen, een PCR-test te nemen of te kiezen voor het nemen van een vaccin. 

 

Ook staat zij op voor de vrijheid van ondernemerschap. 

 

Ondernemers worden nu gedwongen om te kiezen tussen hun principes en hun inkomen. Een oneerlijke en onmogelijke keuze. 

 

Zaterdag 8 januari 2021 zal mijn moeder tussen 13.00 uur en 17.00 uur de deuren van haar winkel openen en stelt iedere vorm van ondersteuning enorm op prijs.

 

Zij hoopt dat meer ondernemers zullen volgen zodat wij onze vrijheid weer terug krijgen. Want ze kunnen onmogelijk alle ondernemers voor de rechter slepen.

 

Mijn moeder wil zelf absoluut geen cent van de donaties zelf behouden.. het dient slechts voor de boetes.

kan de boete worden ontkracht doormiddel van juristen en advocaat

kan een ieder zijn geld terug krijgen, anders zullen we het opgebrachte geld verdelen onder diverse goede doelen of andere ondernemers om te steunen 

 

BEDANKT VOOR JULLIE STEUN

Nando Gerhardus
30-12-2021

boa.s zijn op bezoek geweest. op 30-12-2021

de boete zal zeer zeker volgen


1007 donaties
€ 18.155,00
Doel: € 15.000,00
121%

Deze actie is gesloten.