Help slachtoffers van de aardbeving op Lombok

Help slachtoffers van de aardbeving op Lombok | Geld inzamelen
 
 
Veel lieve mensen hebben drinkwater, eten en onderdak nodig, help!

Afgelopen mei maakte Margot en ik een reis door Indonesië, waar we bevriend zijn geraakt met de jonge gids Shimalanda. Super betrokken, lieve jongen die om de zoveel weken nog altijd aan ons vraagt hoe het met ons gaat hier in Nederland.

De aardbeving op Lombok van afgelopen week heeft zijn familie en hemzelf zwaar getroffen. Hij woont in een vrij klein dorp aan de rant van de vulkaan Rijani, waar nog weinig tot geen hulp is gekomen omdat eerst de grotere plaatsen 'aan de beurt' zijn. Op de foto zie je hem zitten op de restanten van zijn huis en de andere foto is een meisje uit zijn dorp. Help alstublieft mee om geld in te zamelen, ookal is het maar €2, op dit moment is er tekort aan alles schreef hij mij op facebook. Weinig drinkwater, eten en vrij wel geen onderdak. Er is heel hard geld nodig voor medicijnen, om huizen te kunnen herbouwen en om voedsel te kopen. 

Zelf heb ik al een klein bedrag over gemaakt om te kijken of het geld echt aankomt en hij heeft mij vanmiddag (07-08-2018) laten weten dat het is aangekomen. Geld doneren aan grote hulporganisaties is natuurlijk ook altijd goed, maar hierbij weet ik 100% zeker dat het in goede handen terecht komt en echt op de plek waar het heel hard nodig is! 

Helpt u mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
57 donaties
€ 1.075,00

Deze actie is gesloten.