Help Senna en Buddy door deze moeilijke tijd

Help Senna en Buddy door deze moeilijke tijd | Geld inzamelen
 
 
Senna heeft 2 operaties en een mri scan gehad help haar

Senna is begin December ziek geworden. deze erg lieve hond en goede vriend van iedereen is nu ziek. omdat er nogal wat kosten zijn gemaakt om senna in het leven te kunnen houden en de baas het niet geheel zelf kan dragen, vraag ik een ieder die iets missen kan om deze kosten te kunnen betalen.kosten die gemaakt zijn scan, operatie, foto's, medicijnen, en comnsulten bij diverse artsen ook in het weekend. Hellaas mocht alle hulp die de artsen geprobeerd hebben niet baten. en ik dank hun voor de gedane moeite en tijd die ze in mijn vriendin gestoken hebben. Nu haar vriendje op de achtergrong is ziek erg ziek , jammergenoeg is het geld op en ja nu moet die eigenlijk door de scan.

is het alleen voor de rijken weggelegt om hun honden te kunnen laten helpen en te mogen houden

help mij nu om de hondjes te helpen en ook nog eens zonder geldzorgen te komen zitten

Senna is vandaag 28-3-2017 een  lijdensweg gespaard gebleven en rust nu, op de eeuwige jachtvelden rent ze nu in hartelust rond, een ieder die haar een warm hart heeft toegedragen dank ik.

uw donatie is zeker nog steeds welkom omdat de kosten die gemaakt zijn flink in de papieren lopen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 65,00
Doel: € 2.500,00
2%

Deze actie is gesloten.