Help Sebastian naar New York!

Help Sebastian naar New York! | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan genezing in Amerika !!

Hellaas is er onlangs een ziekte vastgesteld bij Sebastian een goede maat van mij ,het ga om primaire leverkanker(uitzaaing vanuit de dikkedarm) ,de levensverwachting is niet hoog met de middellen die we hier hebben op dit moment omdat het al in een stadium is dat genezing niet meer mogelijk is,althans hier in Nederland !!

Wel attendeerde de arts ons erop dat er in Amerika een bahandeling is en wel een ,,Hai-pump therapy" waarbij zeer gericht en met zeer hoge dosering behandeld kan worden.

In M.S.K.C.C. in New York (Memorial Sloan-Kettering Cancer Center )zijn ze met deze behandeltechniek zeer bekend,we hebben deze week al een korte intake telefonisch gehad en zijn op korte termijn welkom voor een intake(second opinion) en eventueel behandelplan,maar hellaas worden deze kosten niet vergoed door de verzekeringen hier in Nederland.

Bij deze wil ik daarom een doneeractie opzetten om in eerste instantie de intake te kunnen bekostigen en daarna hopelijk de bahandeling ,want er zijn zeer goede ervaringen hierin en laat Sebastian ook weer een voorbeeld zijn dat de behandelingen in Europa veel beter kunnen!

Binnekort meer info en updates ,maar we zijn in een rollercoaster terecht gekomen, er kom veel op ons af.

Bij voorbaat dank voor uw donatie ,we weten nog niet hoeveel het allemaal ga kosten maar als de behandeling zal starten(waar we met zijn allen voor duimen) zal het toch al in het begin tegen de 2 ton wezen,plaatsen van de pomp en diverse behandelingen maar als er geld over blijf om welke reden dan ook ,zal dit toekomen aan het KWF voor verder onderzoek.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00

Deze actie is gesloten.