Help, schade electrisch rolstoelwiel!!

Help, schade electrisch rolstoelwiel!! | Geld inzamelen
 
 
Help ons de schade aan het electrische rolstoelwiel te betalen.

Tijdens de terugreis van onze fantastiche vakantie in Australië (begin janurai 2018) is één van de electrische wielen van Solange's rolstoel beschadigd geraakt (slag in het wiel). Na maanden lang getouwtrek, heen en weer bellen, schrijven en overleggen is besloten dat wij deze schade moeten betalen. Alle andere partijen (Welzorg, Thai Airways, ASR verzekeringen, Gemeente Terneuzen) trekken hun handen van de schade af en uiteindelijk is de rekening bij ons gelegd. Geen dekking bij de reisverzekering omdat het ons eigendom niet is, geen vergoeding door Thai Airways omdat de schade te laat gemeld is, Gemeente Terneuzen vindt zichzelf geen partij en Welzorg....zeg maar Niet-zorg. Zes maanden heeft het geduurd voordat de schade hersteld is en dat terwijl Solange de rolstoel inmiddels erg hard nodig had doordat ze enkele weken na thuiskomst geveld werd door een complexe hernia.

Als je met eenzelfde wiel tegen een stoeprand rijdt en er zit slag in, wordt het wiel door Welzorg kosteloos vervangen. Om één of andere onbekende, vreemde reden wordt de schuld nu bij ons gelegd. De één zegt "Je had moeten melden dat je op vakantie ging" een ander zegt weer van niet. Maar inmiddels hebben ze wel hun policy aangepast en wijzen klanten erop dat niet alle reisverzekeringen een bruikleen artikel meeverzekerd. Maar ja, wij moeten toch betalen.

Daarom deze oproep. Als je net als wij ook vindt dat dit heel onterecht is, help ons dan alsjeblieft om het geld bijeen te brengen. We zouden je heel erg dankbaar zijn.

 

Groeten,

Solange en Jacco

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 227,00
Doel: € 1.128,00
20%

Deze actie is gesloten.