Help schaapherder Ryan met nieuwe start

Help schaapherder Ryan met nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
Ryan en Nadine Quinn moeten een nieuwe start maken, hun toekomst is erg onzeker

Ryan en Nadine Quinn zijn met hun 4 kinderen een 6-koppige schaapsherdersfamilie in Duitsland.

Door een arbeidsconflict met zijn werkgever is Ryan plots zijn baan kwijt. En of dat nog niet erg genoeg is…, zij moeten naast het vinden van een nieuwe baan ook binnen 3 maanden hun huidige huis uit en dat met 4 jonge kinderen en 6 border collies. Als gezin kunnen zij de kosten die dat allemaal met zich meebrengt niet opbrengen. Financiële middelen ontbreken, temeer omdat de ww-uitkering zoals wij die kennen niet met die van Duitsland te vergelijken is. Beslist niet genoeg om te kunnen overleven met 4 kinderen en hun 6 lieve honden en al helemaal niet als je daarnaast een andere woonplek moet vinden en ook daarvoor kosten (bijv. borg) moet maken.

Er is tijd gemoeid met die zoektocht naar een andere baan en andere plek om te kunnen wonen. Omdat alle kosten nu voorlopig nog doorlopen kost het dus geld dat de familie Quinn niet heeft.  

Wij zouden ze graag helpen maar ook bij ons ontbreken de middelen om ze werkelijk op weg te helpen, vandaar dat wij hopen dat deze crowdfundingsactie, met jullie hulp, een oplossing kan bieden. Ben je eventueel bereid een bijdrage te leveren aan het gezins- en hondengeluk van deze hardwerkende familie met 4 jonge kinderen, 6 bordercollies en een in duigen gevallen toekomst, doneer dan svp een bedrag, hoe groot of klein ook, alle beetjes helpen en zijn meer dan welkom. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 135,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.