Help Sandra haar milieu neutraal huis te bouwen!

Help Sandra haar milieu neutraal huis te bouwen! | Geld inzamelen
 
 
Help Sandra haar toekomstig huisje milieu neutraal zelfvoorzienend maken!

Help mij mijn toekomstig huisje milieu-neutraal & zelfvoorzienend maken!

Mijn doel is een zelfvoorzienend huis(je) creëren. Dit wil ik graag omdat ik het zonde vind dat ik zoveel verspil aan zuiver drinkwater, terwijl de natuur het mij zo kan bieden in de vorm van regenwater. Ook vind ik het belangrijk om energie op een schone, milieuvriendelijke manier op te wekken. Mijn grijze afvalwater wil ik zelf zuiveren door middel van een rietfilter en voor mijn toilet wil ik geen water meer gebruiken, maar zaagsel om er zelf compost van te maken.

De vorm van mijn huisje is in deze fase nog niet erg belangrijk, behalve dat ik alles gelijkvloers wil hebben. Het uiterlijk van mijn toekomstige huisje wil ik aanpassen aan de natuurlijke omgeving waar het geplaatst zal gaan worden.
De materialen om het huisje zelfvoorzienend te maken zijn echter nogal kostbaar in aanschaf. Wat ik nodig heb is: accu’s, zonnepanelen, omvormer, watertank, waterfiltersysteem en een composttoilet. De kosten van dit alles samen bedragen zeker €8000,-
Mijn vraag aan jullie is mij te helpen dit bedrag bijeen te krijgen.
Jullie krijgen er mijn dankbaarheid voor terug en de uitnodiging om een boek van mijn verzameling uit te komen kiezen, uiteraard vergezeld van een lekker kopje koffie of thee.
Dus: doneer wat je missen kunt (alle beetjes helpen) en deel dit bericht!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 190,00
Doel: € 8.000,00
2%

Deze actie is gesloten.