Help Sam aan een nieuwe start

Help Sam aan een nieuwe start | Geld inzamelen
 
 
HElP SAM

Het is een nachtmerrie voor Sam Geluk.

op 31 mei 2018 verloor de 20-jarige Sam zijn moeder aan de gevolgen van een hersentumor.

Omdat hij geen woonjaren heeft opgebouwd en de huur niet kan betalen, dreigt de jonge twintiger dakloos te worden. Al voor de dood van zijn moeder begint het touwtrekken met de woningbouwvereniging over hoelang Sam in het huis mag blijven wonen.                                    "Eerst mocht hij twee maanden in het huis blijven, maar toen hij er iemand bij haalden om te helpen, mocht hij er zes maanden in blijven"

Sam wil het liefst de woning blijven waar hij samen met zijn moeder is opgegroeid.

Helaas heeft Sam nog geen woonjaren opgebouwd en dreigt hij dakloos te worden. Dit willen wij voorkomen. Op zo'n jonge leeftijd heeft Sam al genoeg ellende mee gemaakt. Het zou mooi zijn als wij samen Sam op weg kunnen helpen naar een nieuwe start. Hij zal genoeg onkosten hebben en op deze manier proberen wij met zn allen een stukje zorgen weg te nemen.

Tot nu toe is er nog geen oplossing en geen zicht op een woning (zie ook rectificatie bericht nieuws) en hopen wij dat jullie Sam willen helpen en blijven duimen.

Ik wil iedereen die een donatie wil geven via deze weg alvasthartelijk bedanken. Samen helpen wij Sam aan een nieuwe start.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 285,00
Doel: € 10.000,00
2%

Deze actie is gesloten.