Help Sabine haar salon weer snel draaiende te krij

Help Sabine haar salon weer snel draaiende te krij | Geld inzamelen
 
 

Lieve klanten, familie, vrienden en kennissen van Crazyatnailz; Sabine de Vries!

 

In 2021 is ze met haar nagelsalon gestart in Ruinerwold aan de Hoge Akkers. Een prachtig pand waarbij ze haar allergrootste wens in vervulling kon laten gaan! Trots als een pauw was ze, haar harde werken werd hiermee dik beloond! En ik ben natuurlijk ook ontzettend trots op haar dat ze dit zo geflikt heeft! 

 

In de nacht van donderdag op vrijdag 18 augustus is gebeurd waar vele mensen altijd voor vrezen: haar droom is volledig verwoest door een grote uitslaande brand in het pand aan de Hoge Akkers! Stel je eens voor: alles wat je hebt opgebouwd in een paar jaar, in 1 nacht verloren gegaan! Het is een vreselijke nachtmerrie, voor haar, maar ook wij als gezin zijn enorm verdrietig!

 

Natuurlijk is ze verzekerd! Maar jullie weten als geen ander dat de verzekering nooit zoveel uitkeert als dat ze ooit heeft opgebouwd. Alle materialen, alles moet opnieuw gekocht worden! Met deze doneeractie proberen we met jullie hulp, ook al is t maar een beetje, Sabine weer te helpen aan een mooie toekomst in een andere salon! Dat heeft ze zo enorm verdiend! Helpen jullie mee? Onze dankbaarheid zal enorm groot zijn!

 

Liefs, Niklas Dylano en Jay-MeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
104 donaties
€ 2.160,00
Doel: € 5.000,00
43%