Help Rosita mee in haar strijd tegen kanker | Geld inzamelen
 
 

Help Rosita mee in haar strijd tegen kanker

Help Rosita tegen haar strijd met kanker. Rosita is 36 jaar en komt uit Suriname.

Aanstaande dinsdag krijgt Rosita haar eerste chemokuur behandeling in Nederland in het AVL ziekenhuis.

Begin van dit jaar is bij haar in Suriname een zeldzame vorm van baarmoederhalskanker ontdekt en ze heeft heel wat operaties in Suriname gehad, maar dat mocht niet baten. In augustus 2019 krijgt ze in Suriname te horen dat ze niks meer voor haar kunnen betekenen, omdat ze daar niet de juiste middelen hebben. Er werd haar daar verteld dat er in Nederland de enige kans op hoop en herstel zou zijn. Wetende dat de behandeling in Nederland niet vergoed zou worden, is ze toch hier gekomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch te kunnen genezen. Twee weken geleden heeft Rosita een scan gemaakt in het AVL ziekenhuis en de uitslag van de scan was was veel erger dan wat wij hadden verwacht, namelijk er is ook uitzaaiing naar de longen geconstateerd.

Haar enige hoop is chemokuur die plaatsvind op 1 oktober 2019. Omdat Rosita geen verzekering en inkomen heeft in Nederland, kunnen zij haar alleen behandelen als het door haar zelf betaald wordt. 

Daarom vragen we bij deze om Rosita te helpen en dat zij alle behandelingen kan krijgen die zij nodig heeft, zodat ze nog hoop en kans op herstel heeft.

 

Voor verdere informatie kunt u mailen naar sherita73@hotmail.com

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

202 donaties
€ 7.315,00
Doel: € 25.000,00
29% / 47 dagen te gaan