Help Rosita mee in haar strijd tegen kanker

Help Rosita mee in haar strijd tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
Help Rosita tegen haar strijd met kanker. Rosita is 36 jaar en komt uit Suriname.

Aanstaande dinsdag krijgt Rosita haar eerste chemokuur behandeling in Nederland in het AVL ziekenhuis.

Begin van dit jaar is bij haar in Suriname een zeldzame vorm van baarmoederhalskanker ontdekt en ze heeft heel wat operaties in Suriname gehad, maar dat mocht niet baten. In augustus 2019 krijgt ze in Suriname te horen dat ze niks meer voor haar kunnen betekenen, omdat ze daar niet de juiste middelen hebben. Er werd haar daar verteld dat er in Nederland de enige kans op hoop en herstel zou zijn. Wetende dat de behandeling in Nederland niet vergoed zou worden, is ze toch hier gekomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch te kunnen genezen. Twee weken geleden heeft Rosita een scan gemaakt in het AVL ziekenhuis en de uitslag van de scan was was veel erger dan wat wij hadden verwacht, namelijk er is ook uitzaaiing naar de longen geconstateerd.

Haar enige hoop is chemokuur die plaatsvind op 1 oktober 2019. Omdat Rosita geen verzekering en inkomen heeft in Nederland, kunnen zij haar alleen behandelen als het door haar zelf betaald wordt. 

Daarom vragen we bij deze om Rosita te helpen en dat zij alle behandelingen kan krijgen die zij nodig heeft, zodat ze nog hoop en kans op herstel heeft.

 

Voor verdere informatie kunt u mailen naar sherita73@hotmail.com

 

 

Shunill heera
11-12-2019

Lieve mensen ,

Ruim 2 maanden geleden zijn we voor Rosita een doneer actie begonnen .
Dankzij jullie bijdrage, heeft ze vandaag goed nieuws te horen gekregen .
Op grond van de behandelingsresultaten zouden de artsen besluiten of verdere behandeling wel zin had! Vorig week - halverwege der chemotherapie- zijn röntgenfoto’s genomen.
Rosita heeft dan inmiddels 3 (dubbele dosis)van behandelingen al op zitten. Ze heeft de behandeling goed doorstaan en heeft geen lichamelijke klachten ervaren.

*Vandaag de uitslag:*

De resultaten zijn verbluffend. De slechte cellen zijn gigantisch geslonken en de uitzaaiing in de longen zijn bijna weg .De behandelde artsen -die in het begin nogal sceptische waren- zijn geschrokken van het resultaat.
Wat een geweldig nieuws en overwinning voor Rosita en wetenschap met dank aan U als donateur. Zonder U was geen behandeling en zicht op beterschap mogelijk geweest.
Een hele boost en stimulans voor Rosita en wetenschap om door te gaan met haar behandeling en hun werk!!

Maar helaas zijn de zorgen Rosita niet geheel over. Haar vierde 4) behandeling heeft ze vandaag gehad. Ze moet nog 2 behandelingen krijgen.
Ziekenfondsen en verzekeringsmaatschappen hebben haar verzoek op zorg en als cliënt afgewezen.

Nogmaals bedankt voor je medeleven en wees namens ons voor altijd een gezegend mens!
❤🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿❤


231 donaties
€ 7.930,00
Doel: € 25.000,00
31%