Help Rosalie aan haar ADL hulphond en vrijheid.

Help Rosalie aan haar ADL hulphond en vrijheid. | Geld inzamelen
 
 
Help rosalie aan haar ADL hulphond en geef haar haar vrijheid terug..

Ik, sandra zet deze actie op voor mijn vriendin Rosalie..


Rosalie is 25 jaar en ziek, ze heeft hartproblematiek, een maagverlamming,IBD, vreselijke zenuwpijnen en PTSS. Maar ze is meer dan haar diagnoses.

Na het overwinnen van haar eetstoornis heeft ze even kunnen genieten van haar passie: verpleegkunde. Helaas heeft ze dit op moeten geven maar blijft toch positief.


Naast dat ze moet gaan verhuizen naar een rolstoelvriendelijke woning omdat ze een rolstoel nodig heeft ,heeft haar huidige hulphond atrose door een oud fractuur waardoor hij met de tijd minder taken uit zal kunnen voeren. Haar hulphond geeft haar dat beetje zelfstandigheid om zelfstandig te kunnen blijven wonen.


Omdat haar huidige hulphond dus taken in zal moeten leveren vanwege de atrose heeft rosalie een opvolger genaamd Kai. Kai kwam in eerste instantie in haar roedel om Jamie en Rosalie te versterken. Kai is niet aangeschaft met het idee dat hij hulphond taken uit zou gaan voeren.


Kai staat aan het begin van zijn training bij kynologisch  instituut vanuit 't hart. Die trainingen maar vooral de reiskosten zijn duur.
Om een plaatje te schetsen: de training en de reiskosten hiervan bedragen om en nabij de 130 euro per keer. Rosalie kan helaas door haar PTSS niet met de trein reizen is dus genoodzaakt om met speciaal taxivervoer te reizen of om de instructeur bij haar thuis te laten komen.

Tegenwoordig is een hulphond opleiden die al bij jouw thuis woont steeds meer "in trek" vanwege de betere band en het eerder oppikken van gewenste signalen.

Zonder hulphond zal rosalie niet zelfstandig kunnen wonen en ik gun het haar zo dat ze haar beetje onafhankelijkheid blijft behouden. Dankzij Jamie zijn signaleringen valt ze minder vaak flauw, voelt zich veiliger en maakt haar wakker uit nachtmerries. Echter heeft ze nu meer behoefte aan ADL taken erbij.


Rosalie krijgt voortdurend van alles voor haar kiezen op medisch gebied, laatst nog een enorme tegenslag. Het idee dat ze straks niet zelfstandig kan blijven wonen omdat de kosten van de opleiding te duur zijn doen mij ontzettend veel verdriet.

 

Wilt u rosalie helpen om zo haar zelfstandigheid te behouden door middel van een donatie dan kunt u doneren via de knop ‘DONEER’ . Wij zullen u enorm dankbaar zijn!

Kai en Rosalie zijn ook te volgen op instagran onder de naanm: hulphond_kai

 

Liefs Sandra❤

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
306 donaties
€ 3.607,00
Doel: € 7.500,00
48%

Deze actie is gesloten.