Help Ronald zijn laatste wens verwezenlijken.

Help Ronald zijn laatste wens verwezenlijken. | Geld inzamelen
 
 
Maak Ronald zijn laatste vaart wezenlijk.

Help Ronald zijn laatste wens verwezenlijken

Nooit gedacht dat ik ooit een crowdfunding op zou zetten. De werkelijkheid is helaas waar. Dag voor kerst 2018 kwam mijn broer Ronald 55 jaar met het droevige nieuws dat hij ongeneeslijke maag en darmkanker heeft met mogelijk snelle kans op uitzaaiing in de longen omdat hij ook COPD heeft .
Zijn wereld staat ineens op zijn kop. Jarenlang kamt hij al met ernstige gezondheidsproblemen en heeft hij veel pijn ivm stofwisselingsziekte, hartproblemen en spierziekte. Dit alles moet hij altijd al in zijn eentje dragen omdat hij alleenstaand is. De angst voor wat hem te wachten staat maakt hem angstig en onzeker!!

Toen hij mij dit droevige nieuws vertelde heb ik hem gevraagd of hij nog een wens heeft wat hij graag zou willen. Hier was hij heel duidelijk in. Ik zou graag naar Peru willen of een cruise maken zei hij......" maar ja dan moet ik eerst de ouderjaarsloterij winnen" was gelijk zijn reactie.

Ik ben toen gelijk buiten zijn weten om op onderzoek uitgegaan. Peru was bij navraag lichamelijk gezien absoluut geen haalbaar doel, Ronald heeft vroeger bij de Marine gevaren. Daar ligt zijn andere doel. De zee weer op, maar dan via een cruise. Dit doel moet haalbaar zijn voor hem maar dan moeten we hier echt niet te lang mee wachten.

Wij als zussen gunnen hem deze reis zo graag. Heel zijn leven staat hij in dienst voor een ander en hoe mooi zou het zijn als we met zijn allen iets voor hem kunnen doen en betekenen in zijn laatste wens. Daarom zijn wij deze actie begonnen om te kijken of we dit doel met hulp van jullie kunnen verwezelijken.

Met het opgehaalde geld willen wij hem deze reis aanbieden, zelf werken we beide in de zorg en willen hem deze reis begeleiden en ondersteunen.  Dat niet alleen, op deze manier willen we hier met elkaar oude herinneringen delen maar ook nieuwe herrineringen maken.
Hem even dat onbezorgde moment bieden even uit de situatie en genieten van het moment, als broer en zussen onder elkaar.
" Even niet eenzaam zijn " . Tevens zal het geld nodig zijn voor de evt extra zorg en aanpassingen die hij behoeft tijdens deze vaart.

Wij waarderen het ten zeerste mocht u een vrijblijvende bijdrage willen leveren voor een even onbezorgd moment.
Alvast bedankt namens ons
 

 

Marisca lambregts
05-01-2019

Lieve familie vrienden en allen die al gedoneerd hebben. Het is hartverwarmend om te zien en te lezen hoe iedereen meeleeft.  In 3 dagen tijd al zeker 1500 euro via doneeractie opgehaald. Hier zijn we heel erg dankbaar voor. We willen de reis proberen zo spoedig mogelijk te realiseren. Daarom wil ik u vragen deze actie zoveel als mogelijk te willen blijven lezen en delen.

Lieve groetjes van Diana en Marisca


97 donaties
€ 2.100,00
Doel: € 6.500,00
32%

Deze actie is gesloten.