Help Rommel

Help Rommel | Geld inzamelen
 
 
Steun Rommel en draag mee aan de onderzoeken zodat Rommel weer beter kan worden!!

Vorige week kregen wij via onze lieve kapster Manon het bericht dat het helemaal niet goed ging met Rommel. Rommel liep moeilijk en kreeg koorts. Wij vonden dit meteen vreselijk nieuws. Niet alleen omdat we Rommel zijn bezoekjes zo kunnen waarderen maar ook omdat wij weten hoeveel Rommel voor Manon en Rob betekent.

Nog nooit hebben wij iemand met zo veel liefde en toewijding voor haar hondje zien zorgen. Rommel gaat overal mee naar toe, wordt opgevoed, gaat in bad, gaat mee shoppen, mee knippen...

Helaas is er nog steeds niet genoeg uit de onderzoeken gekomen om aan te tonen wat Rommel mankeert. Rommel wordt nu onderzocht in een kliniek in Utrecht waar er erg goed voor haar gezorgd wordt. Er zijn helaas nog meer onderzoeken nodig en mogelijk daaropvolgend meer behandelingen.

Iets wat helaas op dit moment onbetaalbaar aan het worden is.

Om ervoor te zorgen dat Manon en Rob niet uit financiële overwegingen de zorg voor Rommel stop moeten zetten wil ik jullie om hulp vragen.

Helpen jullie met een (kleine) bijdrage mee om Rommel de onderzoeken en zorg te geven die ze nodig heeft?

Wij zouden jullie erg dankbaar zijn! En Rommel, Manon en Rob vast ook.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
76 donaties
€ 1.309,00
Doel: € 4.000,00
32%

Deze actie is gesloten.