Help Rob uit de brand! | Geld inzamelen
 
 

Help Rob uit de brand!

A friend in need!

Op 2 maart rond 16:40 brak er een brand uit op de zolder van de buren van Rob. Al snel was er sprake van een uitslaande brand met veel rookontwikkeling. Rob probeerde met middelen die hij voor ogen had de brand te blussen maar tevergeefs. Gelukkig heeft hij de kinderen uit het huis weten te halen, want de moeder van de kinderen was in paniek en niet in staat helder na te denken. 

De rook trok over een deel van de wijk Tussen de Vaarten in Almere. De brandweer had opgeschaald naar een grote brand omdat er extra brandweer nodig was om de brand te bestrijden. De brand was na enige tijd weer onder controle. De twee naastgelegen woningen raakten door de brand zwaar beschadigd, en één daarvan was de woning van Rob. 

De brandweer moest via zijn woning de brand blussen met als gevolg een ernstige water en rook schade. 

Zo even de verzekering inschakelen dacht Rob, ''ik ben hier toch voor verzekerd? '' En anders gaat dat toch via de verzekering van buren? 

Lees het verhaal van Rob:
Eind 2009 heb ik met een adviseur van ING de hypotheek en alle bijbehorende verzekeringen aangevraagd. Van de aanvraag heb ik nog een kopie. Glas Opstal WA Inboedel overlijdingsrisico en arbeidsongeschikt. Ik heb gevraagd aan hem om alles goed te regelen want het is mijn 1e huis. Feb 2010 ingetrokken en na 10 jaar nooit schade o.i.d gehad te hebben ontstaat er brand bij mijn buren en bel ik de verzekering. Blijkt dat ik alleen maar overlijding en arbeidsongeschikt ben verzekerd.

Vanaf dat moment op alle mogelijke plekken om hulp gevraagd - gemeente, verzekeraar, bank, slachtoffer hulp, juridisch loket en diverse meldingen laten escaleren naar hoger level. De uitkomst nu is dat de gemeente mij aanbod bij het leger des heils te verblijven, de bank en verzekeraar niets willen doen, de politie het onderzoek naar de brand niet heeft afgerond en daardoor een advocaat nog niets kan doen.  Ik heb daardoor noodgedwongen alles zelf moeten regelen en uitzoeken van tijdelijk verblijf, financiën en wederopbouw van het huis met meer dan 10.000 euro schade door rook en water. Dat ik heb moeten lenen en ben nu bankroet.

Maar je buren zijn toch ook verzekerd?
Ja, alleen zij willen geen aansprakelijkheid erkennen en omdat er geen uitspraak is van de recherche is nu niemand verantwoordelijk. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als je wat kan missen dan zou je onze vriend Rob hier heel erg mee helpen!

Dank voor de steun!!! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

65 donaties
€ 2.170,00
Doel: € 10.000,00
21%