Help Roël weer lopen

Help Roël weer lopen | Geld inzamelen
 
 
Inmiddels ben ik 5 jaar MS patiënt en vraag uw hulp

2014

 

Ik stond midden in het leven, ik woonde samen met mijn vrouwtje en kinderen, ik werkte fulltime, had 2 prachtige auto's voor de deur, in het weekend bracht ik mijn zoon naar voetbal, waar ik zelf ook trainer was, kortom 'living the good life'.

 

5 jaar geleden kreeg ik vage klachten, last van hoofdpijn en vermoeidheid.

 

Na verschillende bezoeken werd er gedacht aan een tumor. Na ruim 9 maanden van klachten kwam eindelijk de officiële diagnose van de oogarts. Ik had MS.

 

In een periode van ongeveer 4 jaar ben ik depressief geweest en wilde ik zelfs dood. 

 

Ik sport nu 3 dagen in de week. Ik wil ondanks alles toch nog wil blijven sporten, ook al is dit niet al te makkelijk voor mij.

 

25-05-2016 

 

Dit was de avond die mij hoop gegeven heeft. Boaz Spermon was op TV en heeft dezelfde operatie ondergaan, waardoor hij weer kan lopen. Op TV een Jongen van mijn leeftijd, Boaz... mijn held! Boaz is in Zweden (dit is inmiddels goedkoper in mexico) geholpen door middel van stamcelbehandeling, hij kwam aan in een rolstoel en liep weg op eigen kracht!!!!

 

blijdschap, verdriet, euforie en adrenaline stroomde door mijn lijf, kippenvel tot op het bot. DIT WIL IK OOK. Ik begon gelijk te fantaseren over hoe ik straks met mijn zoon van 11 weer een potje kan voetballen, hoe ik straks achter mijn dochtertje van 5 maanden aan kan rennen, als ze de benen neemt zodra ze 2 is... Kan het dan toch nog goed komen?

 

13-2-2019 

 

Inmiddels is mijn dochter 3 en kan ben ik verder achteruit gegaan. Ik ben opzoek naar andere alternatieven, maar deze mochten niet baten. De stamcelbehandeling is echt mijn laatste hoop.

 

Lieve iedereen die dit leest, de behandeling in Mexioco kost erg veel geld en biedt een mogelijkheid tot herstel, maar die kans dat kleine beetje hoop is voor ons zo belangrijk. Vanwege deze rot ziekte, ben ik huisvader en dat is voor een ieder gezond mens al zwaar met zoveel kids, voor mij is het helemaal zwaar. Ik wil weer de man worden die ik hiervoor was en voor mijn kinderen kunnen zorgen. zonder klachten en financiële stress.

 

Doneer een klein bedrag en help mee aan een wonder, een fantastische onbeschrijfelijk moment. De kans op een normale toekomst is onbetaalbaar voor een jonge vader

 

Liefs,

 

Roel Wijngaarden

 

Wilt u wel doneren maar niet via deze site. Dat is mogelijk. Dit kan op Rekeningnummer NL39ABNA0609497030 ten name van R. Wijngaarden

 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben kunt u dit uiteraard telefonisch doen met de contactpersoon die de hele donatie op zich heeft genomen. Dit kan door te bellen naar Rash op telefoonnummer: 0640793030Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 40,00
Doel: € 69.000,00
0%

Deze actie is gesloten.