Help Ringo

Help Ringo | Geld inzamelen
 
 

Hallo dieren liefhebbers,

Ik ben Bircan de trotse eigenaar van een hele knappe Labrador genaamd Zeytin. 4 mei 2019 heb ik hem mogen halen en sindsdien onafscheidelijk. Een leven zonder hem zou ik me niet in kunnen beelden. Ik ben alleen staand  en werk 32 uur per week wat de reden was van het uitstellen om een hond te nemen. Ik neem immers geen hond om hem hele dagen alleen thus te laten. En toen kwam ik er achter dat er ook opvang voor honden zijn. Via een collega in contact gekomen met Irene Dijk. In mijn ogen de beste opvang/uitlaatservice in mijn buurt. Ze is zo goed met dieren dat ik mijn knapperd blindelings aan haar kan toe vertrouwen. Ik weet zeker dat bij Irene eerst het welzijn van de dieren komen voor ze aan haar zelf gaat denken. Daarom wil ik nu een actie opstarten zodat we haar kunnen helpen. Ik zal jullie eerst voorstellen aan Irene en haar soul mate Ringo.

Irene is een vrouw die haar eigen uitlaatservice/opvang heeft en leeft voor haar honden en die van haar klanten. Niks is haar te gek en is altijd bereid om andere te helpen. En een nee zal je dan ook niet vaak van haar horen.
Irene is een vrouw die zich zelf vaak vergeet omdat ze anderen graag wilt helpen. Ze houdt bijvoorbeeld elk jaar een inzamelingsactie voor een gezin in nood.

Ze is een vrouw die klaar staat voor iedereen en vind het nu tijd dat wij haar gaan helpen.

Het zit nl zo Ringo haar grote vriend en soul mate en roedelleider heeft de afgelopen jaren echt de deur plat gelopen bij de dierenartsen en bij de tweede lijn in Zwolle. Het is begonnen met een kapotte kruisband , daarna brak er een stukje bot af boven de kooi die geplaatst was in zijn knie gebeurd bijna nooit en uitgerekend wel bij Ringo. Dus weer onder het mes daarna knapte de wond van binnenuit steeds weer open dus ook toen moest hij steeds weer onder het mes. Het ging redelijk goed tot dat hij door een botsing zijn schouder stuk kreeg en weer onder het mes. Om een lang verhaal kort te maken door al die operaties kreeg hij veel medicaties met als gevolg dat hij nu chronische maag en darm problemen heeft. Ringo mag niks alleen brokken en gedroogde forel koekjes.

Ringo gaat nu 2 keer per maand naar de fysio om zo zijn gewrichten soepel te houden. Maar we zijn er nog niet Ringo heeft steeds last van een terugval en valt dan giga af en zijn ontlasting is dan zwart/grijs en voelt zich dan niet happy en trekt zich terug .  Irene heeft als advies van de dierenarts gekregen om een second opinion te vragen om te achter halen wat de reden is van zijn terugval.

Maar jullie begrijpen wel dat door al die operaties/ fysio’s/ speciaal voer en de medicijnen die Ringo zijn hele leven moet hebben het spaarpotje inmiddels leeg is. Ik weet dat ze nog aan het afbetalen is en dus nu geen geld heeft om een second opinion te gaan doen . Haar woorden ik moet er eerst voor sparen. Sommige dingen kunnen gewoon niet wachten met name dingen die betrekking hebben op de gezondheid en levenskwaliteit. 

EN HIERIN WIL IK JULLIE VRAGEN ZULLEN WIJ NU EEN KEER KLAAR STAAN VOOR HAAR. EN ZORGEN DAT HAAR GROTE VRIEND GEHOLPEN KAN WORDEN.

Als iemand het verdient is Irene het en haar grote vriendelijk reus Ringo het wel.

P.s. in het filmpje kan je zien hoe blij mijn hond is als hij door Irene wordt opgehaald 🤗🤗🤗

Bircan Yilmaz
03-02-2023

Hallo allen,  ik kom er nu achter dat ik hier nooit een update heb geplaatst wel via face🙈.

In eerste instantie ging het erg goed met Ringo. Hij was weer actiever en ging ook weer spelen tot dat hij iets met zijn schouder kreeg. Veel atrose en een kapotte stuk bot en een gescheurde spier. Na veel onderzoeken ook 2e lijn zag het het er niet goed uit voor hem😔. Hij had veel pijn . Doordat hij al problemen had met zijn maag waren pijnstillers geen optie metacam spuit heeft ook niet geholpen. Helaas hebben ze Ringo moeten laten gaan.😭😭😭

Allemaal heel erg bedankt voor de donaties. Ik had graag een ander update  willen plaatsen76 donaties
€ 1.670,00
Doel: € 7.500,00
22%