Help Richard

Help Richard | Geld inzamelen
 
 
Richard heeft een vreselijk ongeluk gehad, Help hem nu!

HULP IS NODIG!

Richard , onze beste vriend is gisteravond twee keer overreden op een zebrapad. De eerste automobilist ging er met grote snelheid vandoor en de tweede automobilist is over hem heen gereden. Richard is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Hij heeft een gebroken rug, zeven gebroken ribben, een gebroken kaak, een schouder uit de kom. Hoeveel leed kan een mens verdragen?

Richard lijdt al vele jaren aan de ziekte van Kahler, beenmergkanker. Hij heeft alle chemokuren, bestralingen en een beenmergtransplantatie manmoedig doorstaan en nooit geklaagd. Hij heeft keihard en zoveel als hij kon doorgewerkt en ook de laatste experimentele behandeling ging hij positief tegemoet.

Hij voelde zich eindelijk beter en keek ernaar uit samen met zijn gezin, vrouw en drie inmiddels volwassen kinderen Kerst te vieren.

Richard en Esther hebben jullie hulp hard nodig. Hun kledingwinkel is hun enige bron van inkomst. De belangrijke Kerstverkoop, de beste twee weken van het jaar, is nu onmogelijk. Richard ligt nu in het ziekenhuis, letterlijk en figuurlijk gebroken. Esther staat aan zijn zijde en moet ondertussen in de winkel staan voor inkomsten. Vandaag hebben hun twee jongens de deur open gedaan.

Wij, vrienden van Richard, die warme, sociale, stoere vent, doen een beroep op jullie.

In de winkel ligt de mooiste, leukste en hipste kleding te wachten om verkocht te worden. Wat nou als wij allemaal zo snel mogelijk in de auto stappen om wat leuks te kopen? En wij er samen voor kunnen zorgen dat de winkel helemaal leeg raakt? Dit is toch een prachtige Kerstgedachte…? Zo kunnen we ervoor zorgen dat Esther en Richard tijdens hun ellende net iets minder zorgen hebben.

Dit kunnen we samen doen toch?

Winkel :

People like us
Vriesestraat 69
DordrechtEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
250 donaties
€ 8.611,00

Deze actie is gesloten.