Help Ria haar koeien behouden

Help Ria haar koeien behouden | Geld inzamelen
 
 
Boerin Ria ligt in het ziekenhuis en kan de zorg voor haar koeien nu niet betalen!

Onze buurvrouw Ria ligt langer dan verwacht in het ziekenhuis en heeft maar zorg voor 2 dagen voor haar koeien kunnen regelen. Vanaf vorige week woensdag, moet ze, omdat ze helaas NIET verzekerd is, loonwerkers inhuren om haar koeien te laten verzorgen en melken. Voorlopig is ze het ziekenhuis nog niet uit én als ze naar huis mag, kan ze in ieder geval 6 weken niet voor haar koeien zorgen. Haar financiële situatie is al schrikbarend slecht, maar die €300 per dag die dat kost, zal haar de kop kosten en ze staat er al helemaal alleen voor. Tot nu toe kostte het al €2100, maar dat wordt alleen maar meer.

We zijn druk bezig met een goede oplossing voor de koeien en Ria te vinden. Een neef heeft het waarschijnlijk voor elkaar, dat de koeien voor de komende tijd, hoe lang dat is nog niet duidelijk, naar een boer (ook een neef) in Friesland gaan, maar ook dat kost natuurlijk een flinke duit. Hoeveel het uiteindelijk zal gaan worden is nog niet bekend, maar dat gaat ook in de duizenden euro’s lopen. Daarom willen wij JULLIE HULP vragen! Laat Ria haar koeien behouden én niet failliet gaan!

STEUN RIA!

 

Alvast dank van haar buurvrouwen  

 

 

Mayke Harm
08-05-2019

Vandaag heb ik Ria blij kunnen maken door in ieder geval een gedeelte van de rekening voor de loonwerkers te kunnen betalen. Het bedrag van deze actie is €1076,58 geworden, na onkosten van deze site. Ik heb nu €1078 overgemaakt naar de loonwerkers. 

Nog een leuk nieuwtje is, dat er een kalfje in Friesland is geboren en dat zal ook in Friesland blijven.   

Namens Ria: Hartelijk dank!!!

Ze kon niet begrijpen, dat er zoveel mensen waren die haar wilden helpen, ook al kende ze haar niet.  

met vriendelijke groet Mayke


Mayke Harm
06-04-2019

Goed nieuws, Ria is thuis en krijgt thuiszorg én de koeien zijn goed aangekomen in Friesland!

So far so good!


Mayke Harm
05-04-2019

Gelukkig gaat het beter met Ria en mag ze waarschijnlijk morgen naar huis. Er is thuiszorg geregeld. Vandaag gaan de koeien op transport naar Friesland, so far so good!


Mayke Harm
02-04-2019

Vandaag is bekend geworden, dat de koeien inderdaad gaan logeren in Friesland. Ze gaan op transport. Ze worden daar de komende tijd verzorgd en gemolken. Details volgen. Er wordt goed gedoneerd! Waarvoor dank! 


38 donaties
€ 1.203,00

Deze actie is gesloten.