Help Reinier en REINDIER vooruit!

Help Reinier en REINDIER vooruit! | Geld inzamelen
 
 
Op 28 juni aanstaande wordt Reinier 26 jaar. Draag jij bij aan zijn verjaarscadeau?

Lieve familie en vrienden van Reinier en REINDIER!

Op 28 juni aanstaande wordt Reinier van Harten 26 jaar. Toeval bestaat niet: op die dag beleeft hij ook de première van zijn splinternieuwe show: PurAnimal. Deze doneeractie is in het leven geroepen zodat alle vrienden van Reinier hem op zijn verjaardag kunnen verblijden met een grandioos cadeau. Doe jij ook mee?

UPDATE: Hoera, het streefbedrag is gehaald! Je bijdrage is nog altijd van harte welkom, want hoe meer geld we ophalen, des te meer kan Reinier er straks mee doen. In de geheime Facebook-groep (zie onder) zal bekend worden gemaakt waar hij het bedrag aan gaat besteden.

UPDATE: Het cadeau zal door Jasmijn (de zus van Reinier) en Sander (goede vriend) worden overhandigd op woensdag 28 juni, tijdens de naborrel na de première van PurAnimal. Dat is in Glouglou, (Tweede Van der Helststraat 3), de wijnbar waar Reinier werkt, op een paar minuten lopen van het Ostadetheater. Alle donateurs zijn uiteraard van harte uitgenodigd om daarbij te zijn!

Verjaarscadeau
Reinier heeft een moeilijke periode achter de rug, waarover je hier alles kan lezen. Inmiddels timmert hij weer hard aan de weg met REINDIER en de splinternieuwe voorstelling: PurAnimal. En hij wil vooruit. Daar heeft hij van alles en iedereen bij nodig, zoals een boeker, een manager, een promoter, en bijvoorbeeld zoiets banaals als geld. En met dat laatste kunnen wij hem een eindje op weg helpen. Vandaar het idee voor deze inzamelingsactie als verjaarscadeau.

Plannen
Reinier heeft met PurAnimal enthousiaste plannen. Na de try-outs in Crea en Oostblok en de afstudeershow in de Tolhuistuin is op 28 juni aanstaande in theater Ostade de première. Maar dat is pas het begin: komend najaar wil hij met REINDIER optreden in theaters, volgende zomer op festivals en daarna op poppodia. Onder meer De Parade en Noorderslag staan op zijn verlanglijst. Intussen wil hij ook de studio in om een nieuwe EP op te nemen en twee singles uit te brengen: ‘Margarita’ en ‘Sacrifice’, waarvoor dan ook videoclips gemaakt moeten worden.

Waarom geld?
Geld geven als verjaarscadeau is natuurlijk niet sexy. Maar het is wel wat hij op dit moment het hardste nodig heeft. Een cd laten persen, in een kleine oplage van duizend exemplaren, kost bijvoorbeeld ruim 500 euro. Een videoclip opnemen, zelfs al iedereen daar vrijwillig aan meewerkt, kost ook al snel dat bedrag of meer. Hij heeft nieuwe apparatuur nodig en dat kost ook een lieve duit. En dan zijn er nog de kosten voor kostuums, technici, locatiehuur, promotie-acties, reiskosten en ga zo maar door. Alles kost geld – en precies dat is wat hij nu tekort komt.

Jouw bijdrage
Doe jij mee aan het gezamenlijke verjaarscadeau voor Reinier? Toppieknal! Doneren kan al vanaf 5 euro, aanbevolen is 10 tot 20 euro, maar ook grotere bedragen zijn uiteraard van harte welkom. Je hoeft je niet te registreren, en betalen gaat makkelijk via iDeal. Als streefbedrag is 1000 euro ingevuld. Halen we minder op, dan wordt dat ook uitgekeerd, maar nog mooier is het als we over het streefbedrag heengaan – want dan kan Reinier méér doen om PurAnimal tot een succes te maken. Met jouw bijdrage investeer je in het talent en de toekomst van Reinier en REINDIER. Geef gul!

Waar komt het geld terecht?
Je donatie komt terecht bij Jasmijn, de zus van Reinier. Op 28 juni wordt het ingezamelde geld cadeau gedaan aan Reinier in de vorm van een cheque, met daarop het totaalbedrag en de namen van iedereen die meegedaan heeft. Hoe hij dat geld precies besteedt, is aan Reinier – maar we kunnen je verzekeren dat hij duizend-en-een nuttige dingen kan bedenken om zijn carrière vooruit te helpen.

Zegt het voort! / Mondje dicht!
Deze donatiepagina is openbaar. Dat kan niet anders, toch willen we proberen om het voor Reinier verborgen te houden. Dus: mondje dicht! Vertel het niet tegen hem, maar vertel het vooral wel verder. Wijs mensen op de actie, per telefoon, via een privé-bericht of per mail. Wil je deze donatiepagina bijvoorbeeld delen op Facebook, doe dat dan met de privacy-instelling: ‘Vrienden, behalve...’ > ‘Reinier van Harten’. We kunnen misschien niet helemaal voorkomen dat hij het voortijdig te weten komt, en da's dan ook niet zo'n ramp. Maar als het wel lukt, dan is de verrassing voor hem straks des te groter.

Kom je ook?
Op woensdag 28 juni is dus de première van PurAnimal in het Ostadetheater in Amsterdam. Kom je ook? Vergeet dan niet om ook even een kaartje te kopen. De ticketlink vind je in het Facebook-event. De cheque wordt overhandigd na afloop van de première of tijdens de naborrel in Glou Glou, de wijnbar in de Pijp waar Reinier werkt. Meer info daarover volgt snel.

Facebook-groep
In een geheime Facebook-groep worden alle gulle gevers op de hoogte gehouden, ook over hoe Reinier zijn cadeau uiteindelijk zal besteden. Ben je (nog) geen lid? Stuur even een mailtje naar post@sandergroen.nl en je wordt z.s.m. toegevoegd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

56 donaties
€ 1.300,00
Doel: € 1.000,00
130%

Deze actie is gesloten.