Help Qwibus de Corona door! | Geld inzamelen
 
 

Help Qwibus de Corona door!

Goede dag lieve gasten en Qwibus supporters,

Sinds Zondag 15 maart 18.00 uur werd de Qwibus gesloten door het inmiddels maar al te bekende corona virus, dat ons als Horeca ook zwaar gaat treffen de komende maanden.

Al ruim 26 jaar bestaat het café en sinds 3 maanden onder de nieuwe eigenaar Jeroen. 

Jeroen, kersvers getrouwd met Maaike sinds oktober 2019, wilde de uitdaging aan gaan om de Qwibus na 15 jaar onder Simon nog vele jaren te laten bestaan. En zo besloten ze samen dat Jeroen de Qwibus over ging nemen in januari 2020.

Nu we op dit moment totaal geen inkomen hebben en onze kleine buffer die in 3 maanden is opgebouwd gaat opraken, willen we op deze manier Café Qwibus en het team in leven houden tijdens de Corona crisis.

Uiteraard komt er ook steun van de staat, maar dit zal niet genoeg zijn om te overleven en er is ook nog niet bekend wanneer dit geld zal komen.

Natuurlijk vinden wij het niet leuk om op deze wijze Qwibus in stand te moeten houden, maar na vele andere plannen hebben we geen keuze.

Als de donaties veel hoger uitpakken dan verwacht zal het geld dat niet meer nodig is om te ‘overleven’ gebruikt worden in vernieuwingen in de Qwibus en blijft er nog meer over dan doneren wij ook een goed doel naar keuze.

Als dank zullen we natuurlijk als alles achter de rug is jullie allemaal uitnodigen voor een hapje en een drankje en waar mogelijk is willen we de top donateurs voorzien van een speciaal Qwibus bierglas als extra blijk van onze dank.

We hopen natuurlijk jullie allen zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen in de Qwibus.

We wensen iedereen heel veel sterkte en alle gezondheid toe tijdens deze moeilijke periode! En zeker ook de mensen die nauw betrokken zijn met het virus, iedereen uit de zorg en andere instanties die keihard werken om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

En alvast iedereen heel erg bedankt voor de eventuele donaties, maar ook alleen al voor het lezen van ons verhaal.

Liefs, Jeroen en Maaike en het gehele team Qwibus.

 

Jeroen Haverkamp
30-03-2020

Lieve gasten/Qwibussers,

De afgelopen week sinds de start van de doneer actie, zien we dat er al vele donaties zijn binnen gekomen. Hier voor willen we iedereen die gedoneerd heeft, maar ook mensen die het massaal delen over social media heel erg bedanken!

Vanuit de overheid komen nu eindelijk wat aanvragen voor hulp door, maar een aantal van de grootste dingen die zijn aangekondigd (het NOW initiatief) zijn nog altijd niet aan te vragen.

Wij blijven ons best doen om alles te regelen wat er geregeld moet en kan worden en deze doneer actie loopt nog tot in ieder geval eind april. Hopelijk blijft de overheid aanhouden dat we 6 april weer open mogen, maar dat zullen we morgenavond wel in het nieuws te horen krijgen.

Nogmaals iedereen super bedankt vanuit het gehele team Qwibus! En we proberen volgende week ook weer een update te geven.

Iedereen blijf veilig en alle gezondheid toegewenst!

Liefs, Jeroen, Maaike en het gehele team Qwibus 

Laat een reactie achter

73 donaties
€ 4.072,00
Doel: € 8.000,00
50%