Help pup Mowgli aan een veilige toekomst!

Help pup Mowgli aan een veilige toekomst! | Geld inzamelen
 
 
Mowgli was er heel erg slecht aan toe en we wisten niet zeker of hij het zou gaan redden.

Mowgli is een puppy van nog geen twee maanden oud toen wij hem in Nicaragua vonden. Hij woonde bij een oude en hele arme man die niet voor hem kon zorgen. Hij had geinfecteerde brandwonden over zijn hele lichaam, een heel dik buikje vol met parasieten en hij was veel te dun. Hij probeerde met ons mee te lopen, maar dit lukte hem al niet meer. 

Omdat ik geen Spaans spreek ben ik eerst naar het hotel gegaan. De manager van het hotel waar wij verbleven was erg behulpzaam en ging met mij mee om met zijn eigenaar te praten. Na een kort gesprek gaf hij mij toestemming om Mowgli voor 20$ mee te nemen.

Ik heb heel lang op internet gezocht naar organisaties in Nicaragua die onder andere straathonden helpen. Na uren zoeken ben ik in contact gekomen met een vrouw in de dichtstbijzijnde grote stad die mij kon helpen. Dezeflde dag ben ik met Mowgli naar haar toe gegaan om samen met haar naar de dierenarts te gaan. Daar vertelde de dierenarts ons dat hij er heel erg slecht aan toe was en dat hij niet zeker wist of Mowgli het wel ging overleven. Voor een puppy van zijn leeftijd had hij erg gevaarlijke verwondingen. Gelukkig kon Mowgli daar overnachten. Dit gaf mij de tijd om een organisatie te vinden in de hoofdstad van Nicaragua die voor hem een tijdelijk huisje kon vinden. Dat is waar wij hem een aantal dagen later hebben gebracht en waar hij nu nog steeds is. Het gaat iedere dag weer wat beter met hem!

Helaas gaf de oprichter van de organisatie aan dat het vrijwel onmogelijk is om voor hem een permanent en goed huisje te vinden en helaas zijn de omstandigheden waar straathonden in Nicaraqua in leven erg slecht. Om hem toch een veilige toekomst te bieden na dit slechte begin wil ik hem naar Nederland halen. In Nederland krijgt hij de toekomst die hij verdient. Wil jij ons helpen? Het geld dat wij ophalen gebruiken wij voor medische kosten en zijn vlucht naar Nederland. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet doen en dan eindigd Mowgli op straat of zelfs erger. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.