Help Puckie uit haar ademnood

Help Puckie uit haar ademnood | Geld inzamelen
 
 
Herplaatsertje Puckie heeft ademnood. Help ons alstublieft dit benauwde hondje helpen!

VIDEO IN DE BIJLAGE!

Dit is Puckie, het liefste Franse Bulldogje dat er bestaat! We hebben deze schat door omstandigheden moeten overnemen van haar vorige baas en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Helaas heeft Puckie de grote pech dat de opening van haar luchtpijp dermate smal is, dat het vergelijkbaar is alsof je dag en nacht moet ademen door een rietje. Ze is ontzettend speels, maar valt na een tijdje met de bal gooien benauwd neer. In de zomer kan ze nauwelijks naar buiten, vanwege de hitte. Wanneer zij slaapt, lijkt het alsof ze elk moment kan stikken. We hebben er alles voor over om dit hondje weer te laten genieten van het leven. Ze verdient het zo! Het is verschrikkelijk om te zien wanneer ze wanhopig naar lucht probeert te happen.

Gelukkig is een operatie mogelijk om Puckie te helpen aan meer lucht. Zo kan ze net als andere jonge hondjes fijn rennen en spelen. Gun jij dit meisje ook een fijn leven? En nog een heel hoop mooie zomers? Zonder dat ze de hele zomer opgesloten hoeft te zitten in een koele ruimte?

Help ons dan alstublieft om de operatie voor Puckie mogelijk te maken. We hebben het niet breed en doen ons uiterste best om dit hondje een goed leven te bieden. U wilt niet weten hoe erg u Puckie en ons helpt met 'maar' €600. Alvast bedankt namens Puckie!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 600,00
1%

Deze actie is gesloten.