Help Pim overleven

Help Pim overleven | Geld inzamelen
 
 
De vrolijke allermandsvriend Pim is spontaan ziek geworden. Jullie kunnen hem helpen!

De vrolijke energieke jackrussel Pim is echt een allermansvriendje. Met zijn 7 jaren jong is hij nog volop in de bloei van zijn leven. Hij kan met iedereen goed overweg en komt direct naar je toe om een aai over zijn bol te krijgen. Voornamelijk jonge kinderen vindt hij erg leuk omdat deze meer dan genoeg energie hebben om met hem te komen spelen. Hij kan erg genieten van een urenlange boswandeling en zelfs daarna heeft hij nog genoeg energie over.

Sinds kort is Pim echter helemaal veranderd. Hij heeft minder energie dan anders en heeft geen puf meer om lange stukken te lopen. Omdat dit niks voor Pim is zijn we met hem naar de dierenarts gegaan. Daar is hij onderzocht en is er tot onze grote schrik een tumor in zijn keel geconstateerd. Als hij niet snel wordt geholpen dan heeft hij helaas niet meer zo lang te leven. Op dit moment wordt er onderzocht of de tumor goed- of kwaadaardig is.

Wij hebben helaas niet genoeg geld om Pim te helpen. Daarom zijn we een actie gestart op Facebook om geld voor Pim op te halen. Helaas gaat dit niet snel genoeg en betwijfelen we of we via enkel Facebook genoeg geld op kunnen halen om onze Pim te helpen. Daarom proberen we om via een crowdfunding actie geld op te halen om Pim zo snel mogelijk te laten helpen.

Omdat onze lieve naasten en vrienden al aardig wat hebben gedoneerd, zijn we nog maar €1500,- nodig om Pim zijn operatie en nazorg te kunnen betalen. Daarom willen we graag UW hulp inroepen zodat Pim snel kan worden geholpen en we nog jarenlang plezier met hem kunnen beleven. Want zeg nou zelf, zelfs in hondenjaren is 7 jaar veel te jong om te sterven aan deze vervelende ziekte!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 125,00
Doel: € 1.500,00
8%

Deze actie is gesloten.