Help Peter Giesen en zijn honden te overleven

Help Peter Giesen en zijn honden te overleven | Geld inzamelen
 
 
Geef peter en zijn honden een betere toekomst

Lieve dierenvrienden dit is echt een Schrijnende situatie

Update 17-3-18

Peter is inmiddels kunnen verhuizen naar een ander huis 2 km verder waar hij eerst woonde in een vervallen krot zullen wij het maar noemen.

Hier heeft hij gelukkig de nodige voorzieningen zoals water en stroom en een bed,maar de hulp is nog echt erg nodig.

Gisteren is er een klein transport aangekonen met gedoneerde spullen voor de honden en peter zelf zo hebben ze gelukkig weer wat te eten en hoeft peter dit niet te betalen van zijn pensioen wat deze maand al binnen 2 weken op was aan voer en dierenartskosten

21 april vertrekt er een groot transport naar peter mits we het geld bij elkaar krijgen er komen dan ook honden naar nederland als ze adoptanten vinden,dus mensen alle beetjes helpen kunt u een bedrag missen dan zou dit fantastisch zijn we zitten pas op 300 euro dus nog een lange weg te gaan en het is zo april.

Hierboven op de foto ziet u Peter deze man is 75 jaar oud en zorgt voor 50 zwerfhonden in Griekenland hij kan de situatie niet meer aan financieel en ook lichamelijk.

Peter woont met zijn 50 honden in een vervallen huis zonder elektriciteit en de nodige voorzieningen.

Hij heeft 1 veldbedje en een klein camping gasbrander waar hij zijn koffie op kookt zijn bedje is meestal bezet door de honden maar dat maakt hem niks uit want hij heeft alles over voor zijn honden.

Peter is een grote engel, hij redt de dieren van de straat of ze worden bij hem gedumpt, dit alles het vele werk,de vele buikjes wat moeten worden gevoerd, de dierenarts kosten,hekwerken voor de honden apart te zetten daar is geld voor nodig en van zijn karig pensioen lukt dit niet meer.

Peter heeft ook geen auto en moet vaker de taxi nemen om met de honden naar de dierenarts te gaan.

In de griekse horeca mag deze arme man bijna nergens binnen omdat hij naar hond ruikt.

Veel lieve mensen proberen peter te helpen met donaties en oplossingen en er staat voor april een transport gepland ,met hulpgoederen vooral veel voer want dat is in griekenland van slechte kwaliteit  we zijn op dit moment druk bezig met inzamelen van hondenspullen enz.

Dit transport gaat rond de 1000 euro kosten omdat ze via omwegen moeten rijden de  benzinekosten en overnachting.

De rest van het geld wordt besteed voor een goede omheining want er breken nog wel eens honden uit en aangezien peter aan een drukke snelweg woont is dit heel gevaarlijk en zijn er al hondjes helaas overreden.

Het transport neemt ook een aantal honden mee voor adoptie hier in Nederland als dat gaat lukken en alle hulp van stichtingen is welkom!

Lieve mensen elke euro telt dit is zo belangrijk en ja hier in Nederland hebben we ook genoeg overvolle asiels jammer genoeg maar de omstandigheden zijn echt niet te vergelijken met daar helaas.

Ik hoop op jullie medewerking doneren kan vanaf 5 euro ik zorg er persoonlijk voor dat het geld op de juiste plek terrecht komt en als jullie het rechtstreeks willen doneren via mij dan mag dat ook

NL67RABO0142099678 tnv Chantal van de Visse

Ovv  peter en zijn honden.

Alvast hartelijk bedankt namens alle hondenzieltjes en Peter 

Chantal van de visse

 UPDATE

het begin is er gemaakt 295  euro ontvangen aan donaties jippie,

10 euro is nog prive gestort  alle beetjes helpen samen komen we er wel🐾🐾🐾Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 310,00
Doel: € 1.500,00
20%

Deze actie is gesloten.