Help Paul zijn mobiliteit terug te geven.

Help Paul zijn mobiliteit terug te geven. | Geld inzamelen
 
 
Help Paul zijn mobiliteit terug te krijgen

Hallo, mijn naam is Paul Meeuwissen 55 jaar, en al sinds 1991 rugpatient..

Dit heeft al diverse operaties opgeleverd, met uiteindelijk een plaatsing van een Neurostimulator in mijn rug, die de pijnimpulsen van de hersenen naar de benen moet onderbreken. Helaas helpt dit maar een klein beetje. Ook diverse therapieen en pijnmedicatie geven geen doorslaggevende oplossing, en is er elke dag pijn die versterkt wordt door activiteit. 

Al jaren heb ik veel rugproblemen die voortkomen uit een hernia, en de operatie hieraan. Met name de afgelopen jaren is de mobilisatie door zenuwpijn (lees herniapijn) erg achteruit gegaan, met als gevolg dat ik in de omgeving een scootmobiel gebruik, en als ik met de auto ergens heen ga ik een rolstoel nodig heb.

Maar daar knelt nou het plobleem, de auto waar ik nu in rijdt heeft geen aanpassing, en door de zenuwpijn in de benen is gas geven en remmen erg pijnlijk. Ik rijdt al jaren een automaat, maar doordat beide benen pijnlijk zijn is dat steeds een probleem. Een aanpassing van het gas en rempedaal naar een handbediening is een oplossing, maar erg duur. Dit is wel te plaatsen in de huidige auto, en zou dus een oplossing zijn, omdat ik dan weer grotere afstanden kan rijden zonder mijn benen extra te belasten. Ik kan dan weer een keer een dagje uit, of naar familie.

De Gemeente is hier ook voor benaderd hiervoor. Men kan wel eventueel de aanpassing verstrekken, maar dan zou ik een auto moeten hebben die niet ouder is dan 3 jaar, en niet meer dan 60.000 kilometer heeft gereden. Dit is dus geen betaalbare oplossing. Een aanpassing naar handbediening in mijn auto inclusief een paar lessen + rijtest CBR zal ongeveer 3000 euro bedragen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

19 donaties
€ 580,00

Deze actie is gesloten.