Help Paskal zijn baan te behouden!

Help Paskal zijn baan te behouden! | Geld inzamelen
 
 
Help Paskal zijn baan te behouden.

Hallo, 

Mijn naam is George en ik zamel geld in voor mijn vriend Paskal op Bali. Lees het verhaal en doneer om een bijdrage te leveren zodat Paskal zijn toekomst iets zekerder is.

Paskal woont op Bali en werkt als captain/tourguide op een motorbootje in Lovina waar hij dagelijks de toeristen meeneemt op zee om vervolgens te snorkelen, dolfijnen te spotten of te vissen.

Ik ben zelf afgelopen januari op Bali geweest en heb toen deze bijzonder sympathieke man leren kennen en ben geraakt door zijn wijze levenslessen en respect voor ieder ander.

Toch schuilt er achter zijn vrolijkheid een hoop onrust aangezien het bootje waar hij mee vaart in maart wordt verkocht door zijn baas. De baas van Paskal is genoodzaakt zijn bootje te verkopen zodat zijn zoon kan studeren. Ook de baas van Paskal heeft het beste met hem voor en geeft hem de mogelijkheid om de boot over te nemen voor een vriendenprijs.

Paskal heeft zelf al veel gespaard maar heeft helaas nog niet het geld bij elkaar wat hij nodig heeft om het bootje te kunnen kopen. Op het moment dat hij zijn bootje verliest en daardoor langer dan 2 maanden niet actief is als tourguide in Lovina-Bali dan raakt hij zijn licentie kwijt. Een nieuwe licentie kopen is duur en voor veel Balinezen een uitgave die je maar een keer doet. Ook zit er een stop op het aantal te vergeven licenties omdat er anders teveel bootjes in zee liggen.

Kortom; het is een nu of nooit actie om weer een persoon op deze aardbol een iets vrolijkere toekomst te geven.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 500,00
2%

Deze actie is gesloten.