help particuliere hondenopvang stella | Geld inzamelen
 
 

help particuliere hondenopvang stella


Help ons voortbestaan Wij runnen een honden opvang voor powerbreeds en molossers. Deze honden geven we rust , tijd en training waarna ze herplaatst worden. Ook bieden we vakantie opvang aan. inmiddels vangen we ook een hoop andere dieren op , geiten, varkens , een paard, pony en ezel , 2 schildpadden 5 parkieten en een hele hoop kippen. Onze opvang is particulier en we doen dit vanaf de eerste dag van ons eigen inkomen. De eerste tijd is dit ook nooit een probleem geweest. Soms vroegen en kregen we donaties maar dit was nooit meer als maximaal 15% van de kosten die we per maand maakte. sinds de Corona crisis is Chelsey haar inkomsten als artieste kwijt geraakt, ook de vakantie opvang is door Corona tot stilstand gekomen. Voor de eerste maanden hadden we nog een spaarpotje maar die is inmidddeld op. Sterker we hebben flinke betalingsachterstanden en de situatie word met de dag nijpender. Op dit moment is de kans reeel dat we binnenkort met 80 dieren op straat staan. om ons hoofd boven water te houden moeten we echt een beroep doen op de liefdadigheid van andere. we weten dat we heel veel vragen. uiteraard zijn we zelf ook flink aan de slag om zo veel mogelijk geld op de rekening te krijgen. Helpen jullie ons mee?

Ah van eck
01-05-2021

Er is inmiddels al een enorm bedrag opgehaald. Hierdoor hebben we zelfs hoop gekregen ons werk mogelijk op deze locatie voort te kunnen zetten. 
voor veel dieren is en nieuw of evt tijdelijk onderkomen gevonden. Ook hebben we net voor het weekeind een voorstel gedaan aan de huurbaas. We hopen snel te vernemen of er een akkoord is of niet. We houden jullie op de hoogte!

 

namens ons maar vooral de dieren bedankt voor jullie respons in donaties en deelacties! 
blijf onze berichten aub delen!

samen zijn we sterk! 


Ah van eck
25-04-2021

Wilt u goed op de hoogte blijven wat er via verschillende kanalen gedoneerd is? Volg ons dan ook op www.facebook.com/Hondenopvangstella


Ah van eck
22-04-2021

Zoals we vele hebben laten weten zullen we moeten vertrekken. We zijn. Inmiddels in overleg met andere opvangcentra , stichtingen en enkel particulieren om alles geregeld te krijgen. De dieren daar moet alles voor geregeld zijn! 
maar we geven natuurlijk nog niet helemaal op, want hoe dan ook we gaan door, we komen terug. Er zijn te veel dieren die onze hulp nog nodig hebben. Ook de dieren die hier nu zijn laten we niet los. Hoe dan ook zullen we ze alle begeleiden naar een goede plaats. 

 

voor enkel zal er misschien tijdelijke opvang moeten komen. Dit zal niet gratis zijn. Voor de boerderij dieren zal transport nodig zijn. Al bij al nog genoeg te regelen! 


 

Laat een reactie achter

585 donaties
€ 11.212,00
Doel: € 19.000,00
59%